Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΣΤΟ… BIG BROTHER

 

Πρωτοχρονιά του 2001. Να τα θυμάσαι και να φτύνεις. Μια δεκαετία πριν μας πλακώσουν, πιο σωστά πριν στηθούμε κανονικά για να μας τη φορέσουν, οι τρόικες και τα μνημόνια. Μια χώρα ολόκληρη είχε ήδη μπει στην πρίζα της μεγάλης αγωνίας. Φοβερά πράγματα. Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής στον τελικό του Big Brother.

Φοβερά πράγματα. Φοβερές ξεφτύλες. Περήφανες και εθνικές ξεφτύλες. Η ιδιωτική τηλεόραση στις πιο μεγάλες κάβλες. Στις πιο υψηλές θεαματικότητες. Το γήπεδο, χωρίς αντίπαλο και χωρίς την παρουσία διαιτητή, δοσμένο στη πάρλα του Μικρούτσικου. Αξέχαστες ελληνικές στιγμές, οικογενειακές και λαϊκές, πριν την αλλαγή του χρόνου.

Τσάκας ή Πρόδρομος (φώτο). Ο τηλεοπτικός Μικρούτσικος γράφει Ιστορία, ανοίγει το δρόμο στα realities. Τεράστια η κοινωνική του προσφορά.

Τελικά, στη σφαγή του πρώτου Big Brother νικητής ήταν ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης από το Μακροχώρι Ημαθίας, γνωστός ως Τσάκας. Ο άλλος του τελικού ο Πρόδρομος Καθηνιώτης, οι δυο τους για χρόνια με τα νέα τους απασχολούσαν τις πιο σοβαρές εκπομπές των καναλιών.

Ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς του 2001 και βάλτε να πάνε, πήγανε, όταν η Ελλάδα μαστουρωμένη βίωνε την ευτυχία του τηλεοπτικού τίποτα με το φινάλε του Big Brother.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΠΟ ΠΟΥ Ν' ΑΡΧΙΣΕΙΣ...