Ο ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗΣ ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ

 

Ο Ρουβάς, λέει, έκανε μπότοξ. Ε, δεν θα έκανε, κι αν έκανε μάλλον το άργησε, λέω εγώ. Δεν ξέρω αν έκανε, ούτε και μας ενδιαφέρει. Το σημειώνουμε για να σχολιάσουμε το γιατί εντυπωσιάζει το γεγονός, αν είναι τέτοιο κι όχι φήμη. Κι εγώ να ήμουνα Ρουβάς θα έκανα μπότοξ, ίσως όχι μόνο αυτό όταν συνεχίζω τον πρωταθλητισμό στη showbiz. Τι, δηλαδή; Όχι και να αφήσω ανυπεράσπιστο τον εαυτό του στο μεγαλύτερο εχθρό της δουλειάς μου, το χρόνο.

Είναι δύσκολο, είναι απίθανο, για να συνεχίσουμε την ακαδημαϊκή κουβέντα μας, στον επαγγελματία του θεάματος να μείνει μακριά από απαγορευμένες ουσίες και ύποπτα διατροφικά συμπληρώματα προκειμένου να ντοπάρει, να βοηθήσει το πιο ισχυρό του όπλο, το πρόσωπό του. Και είναι μη γίνει η αρχή. Δεν υπάρχει στοπάρισμα για κάποιον, για κάποια έτσι και πέσει η πρώτη πιστολιά, οι πρώτες ενέσεις botox. Θα ακολουθήσουν κι άλλες.
Ναι, λένε, οι μάλλον κακεντρεχείς, αλλά ο Ρουβάς με το μπότοξ τσιμεντοποίησε το πρόσωπό του. Δεν το κατάλαβα αυτό. Το λένε από αγάπη, από ενδιαφέρον για τον Σάκη; Μήπως προτιμούν να τον απολαμβάνουν... ατσιμέντωτο.

Ο τραγουδιστής και ηθοποιός πια, σκηνικός και κινηματογραφικός, Σάκης Ρουβάς γεννήθηκε το 1972, σα σήμερα 5 Ιανουαρίου, στην Κέρκυρα. Φτωχόπαιδο δούλεψε πιτσιρικάς σε οικοδομή και σε μπαρ, ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με το στίβο, πηδούσε άλμα επί κοντώ. Με τη μουσική έκανε τις πρώτες δειλές επαφές στο νησί μέχρι να τον ανακαλύψει ο Ηλίας Ψινάκης.

Όταν λέμε σταρ στην Ελλάδα εννοούμε και Σάκης Ρουβάς. Παιδαράς, ομορφάντρας, λατρεμένος στα κοριτσόπουλα. Από το 2003 είναι μαζί με την κυρία Κάτια Ζυγούλη, με την οποία έκαναν δυο αγόρια και δυο κορίτσια. Όσο περνάει η μπογιά του ο οικογενειάρχης Ρουβάς, κανονικός βιοπαλαιστής τρέχει εδώ κι εκεί, τα πάντα όλα, τηλεόραση, διαφήμιση, θέατρο, νυχτερινό μαγαζί, και ό,τι άλλο προκύψει.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΣΤΟ… BIG BROTHER