ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΙΑ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΡΙΝΑ

 

Πρόσωπο που μακράν πολυπαίζει στα μήντια η 33χρονη πια Ρωσίδα από την Σιβηρία Ιρίνα Βαλέριεβνα Σαϊχλισλάμωφ, που το άλλαξε σε Irina Shayk όταν έγινε αυτή μοντέλα κι όχι η αδελφή της. Από φτωχή μουσουλμάνικη οικογένεια, ορφανές από πατέρα ανθρακωρύχο, πήγαν στο πρακτορείο μοντέλων μαζί. Η Τατιάνα ήταν η μπάνικη, η γκόμενα, η αδελφή της Ειρήνη μια χλεμπονιάρα χωριάτισσα. Το κορίτσι, όμως, έπεσε σε «μάτι». Την ακτινογράφησε επιτόπου η κυρία του πρακτορείου, η οποία ''είδε'' ότι η υποψληφια Τατιάνα δεν κάνει για τη δουλειά, ότι εκείνη μετράει είναι η Ίρινα.

Ιρίνα Σάϋκ, Κιμ Καρντάσιαν, Ρίτα Όρα, Ριάνα, κορίτσια που σαρώνουν στο διαδίχτυο. Και στα εξώφυλλα. Για όσα κάνουν, όσα σκηνοθετούν στην προσωπική τους ζωή και, βέβαια, διότι γδύνονται στην κάμερα. Και από χιλιάδες, χιλιάδων χιλιάδες πόζες έχουν στο επιτελείο τους τους κατάλληλους να επιλέγουν εκείνες τις φώτο πεος προώθηση.

Λένε ότι η Ίρινα Σάϋκ δεν είναι κανονικός άνθρωπος. Επειδή δεν υπάρχει γι’ αυτήν τίποτα άλλο εκτός από τις φωτογραφήσεις και τη διασημότητα. Αδιάφορο αυτό. Αξίζει να την αξιολογήσουνε αν πράγματι ζυγίζει σε χρυσάφι σα θηλυκό τούτο το αγρίμι, το ζώο του modeling. Πόσο να μετράει σα γυναίκα, όχι για τις απαιτήσεις των designers.

Ο ντηζάινερ έτσι την θέλει την μοντέλα. Ιδανικό το κορμί της Σαϋκ. Αδύνατη, αν είναι δυνατόν κοκαλιάρα. Να φαίνεται το ρούχο που φοράει, όχι το ίδιο το κορίτσι. Ο αληθινός αρσενικός, όχι ο gay σχεδιαστής θα πει ότι είναι δεύτερο πράμα, έστω όχι για την πρώτη ομάδα η Ιρίνα Σαϊκ. Μικρό, νερουλιάρικο στήθος. Και το χειρώτερό της ο κώλος. Ακαμπύλωτος. Ασεξουαλικός. Καμία έκπληξη αν πάει για “στρογγύλεμα” στα οπίσθια της, και μαζί μια ορθωτική, ένα “σήκωμα” του πωπού.

Προσωπικά, λοιπόν, η πρώην του Ρονάλντο και νυν του πολύ καλού ηθοποιού Μπράντλυ Κούπερ δεν μου λέει κάτι το ξεχωριστό. Σαν κι αυτήν υπάρχουν εκατομμύρια στη γη. Τι κάνει τη διαφορά της; Η πουτανιά της, που καπελώνει το μικρό της στήθος και τις συνηθισμένες καμπύλες στο πολυφωτογραφημένο κορμί της.

Μιλάω για την πουτανιά στις στάσεις που παίρνει η Σάυκ μπροστά στην κάμερα. Και την πουτανιά που βγάζουν τα μάτια στο μπασταρδεμένο τατάρικο πρόσωπό της. Εκεί είναι όλα της τα λεφτά. Καυλομούνικες εκφράσεις. Την βοηθάει πολύ και η κίνησή της. Σίγουρα έχει πάρει μαθήματα χορού από πιτσιρίκα κι αυτό κάνει μπαμ στα κουνήματα, στα σπασίματά της.

Η Ίρινα Σάυκ είναι με τον Μπράντλυ Κούπερ από το 2015 και μητέρα κοριτσιού από το 2017. Γεννήθηκε σα σήμερα 6 Ιανουαρίου, το 1986.


Διαβάστε ακόμα:

Ο ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗΣ ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ