ΟΙ ΜΗΝΤΙΑΚΟΙ ΕΡΩΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΣΗΜΩΝ

 

Είναι γκόμενα. Παγκόσμια γκόμενα. Αυτό έχει καταφέρει το κορίτσι. Παγκόσμια να απασχολεί σεξουαλικά, γκομενικά, όχι με τη δουλειά της. Γι' αυτό οι φωτογραφίες της είναι γυμνές, ημίγυμνες. Γι' αυτό ό,τι γράφεται γι' αυτήν είναι με ποιον πηδιέται σήμερα, κι αν χωρίσει ποιος θα είναι ο επόμενος.

Ο καθένας έχει ένα ρόλο στη ζωή. Της Ιρίνας Σάυκ ο ρόλος είναι αυτός, της παγκόσμιας γκόμενας ο ρόλος. Όπως έπαιξε τα τελευταία χρόνια έδειξε ότι είναι απολύτως δασκαλεμένη. Ξέρει τι κάνει, ξέρει τι θέλει το παγκόσμιο σύστημα των μήντια και ανταποκρίνεται με το παραπάνω.

Και επειδή η Ρωσίδα επαγγελματίας δεν είναι πουτάνα, δεν την συνέφερε επικοινωνιακά και καριερίστικα να γίνει call-girl υψηλών προδιαγραφών, δηλαδή για πολύ δυνατά πορτοφόλια. Δεν υπάρχει νέος έρωτας. Υπάρχει η ανάγκη να ζευγαρώσει η Ιρίνα, και η κάθε παγκόσμια γκόμενα, μ' έναν όσο γίνεται μπλου-τσιπ της σώουμπιζ. Η Ρωσίδα ρύθμισε τα σημεία βολής στο οπλοστάσιο της και τα κατάφερε, κτύπησε τον σταρ, κι άσε τον χολυγοντιανό Μπράντλυ Κούπερ να νομίζει πως την έριξε. Πως αυτός ήταν ο τυχερός, σ' αυτόν έπεσε ο κλήρος να την... παρηγορήσει, μετά το χωρισμό της από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Έκπληξη ήταν που ο Πορτογάλος σούπερσταρ κράτησε τέσσερα χρόνια τη σχέση του με την Ρωσίδα μοντέλα. Στο στρατό να την είχε πάρει ο Πούτιν θα της είχε δώσει απολυτήριο σε λίγους μήνες. Ο γαμιάρης Ρονάλντο το άργησε πολύ.

Αυτές οι σχέσεις τύπου Ρονάλντο-Σάυκ δεν είναι ερωτικές. Δεν είναι σχέσεις. Είναι ιστορίες ''μηντακές'' με ημερομηνία λήξεως. Η μοντέλα έχει ψυχολογία πρωτοσέλιδης περσόνας, να στο πω έτσι. Θα την πέσει σε άνδρα λουσάτο και γκλαμουράτο. Το έχει ανάγκη.

Μια σχέση με ηθοποιό, τραγουδιστή, ποδοσφαιριστή, γιατί με άτομο της showbiz εξασφαλίζει δημοσιότητα πρώτης γραμμής, και την ανεβάζει στο χώρο, παρατείνει την καριέρα της κάθε όρνιθας. Βεβαίως στο υποτιθέμενο ειδύλλιο θα πέσει το παραμύθι, το συναίσθημα. Επί της ουσίας πρόκειται για στημένη σχέση, για μια “κατασκευασμένη” σχέση που την επιδιώκουν και οι δύο πλευρές.

Ο Ρονάλντο τέσσερα χρόνια της έκανε σέρβις της Ρωσίδας. Με τη σχέση της, δηλαδή, με τον διάσημο ποδοσφαιριστή, η Σάυκ συντηρούσε τη δημοσιότητα της σε υψηλά στάνταρ. Δεν είναι λίγα, είναι πολλά τα τέσσερα τέρμινα για ένα δεσμό τόσο επιφανειακό, ανάμεσα σ' έναν άνδρα και μια γυναίκα που και οι δύο δεν σκέφθηκαν ποτέ να ενωθούν ψυχικά, συναισθηματικά.

Και μετά το χωρισμό τους, δηλαδή αφού την σούταρε, από περιοδικά και τηλεοράσεις, η Ρωσίδα τον έκανε βούκινο. Ότι ήταν σκάρτος. Όχι σωστός. Ένα ψευτοαντράκι είναι. Κωλοπαιδαράς, την απατούσε, ένοιωθε ανασφαλής μαζί του, ένας λάθος άνδρας στο πλευρό της.
Από το 2015 η Σάυκ, γεννημένη σα σήμερα 6 Ιανουαρίου, το 1986, έχει σχέση με τον Αμερικάνο σταρ του σινεμά Μπράντλυ Κούπερ (γεννημένος σα χθες 5 Ιανουαρίου, το 1975), με το οποίον απέκτησαν κόρη το 2017.

Διαβάστε ακόμα:

Η PENELOPE ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ