ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΔΕΝ... ΒΙΑΖΕΤΑΙ

 

Έχουμε θέμα. Μηντιακό. Κοινωνικό και showbizικό. Αμ, πως! Στη ζωή όλα μέσα είναι. Όλα παίζουν. Το θέμα με την καταγγελία της κυρίας Ρίας Αντωνίου, της 30χρονης σεξοβόμβας (φώτο) που κατήγγειλε στην αστυνομία ότι βιάστηκε από τον 38χρονο κύριο Χρήστο Ψωμόπουλο. Μέχρι χθες ήταν ζευγάρι, το κορίτσι του ζήτησε να χωρίσουν, δεν τα βρήκαν, έπεσαν να κοιμηθούν στο ίδιο κρεβάτι, κι εκεί έγινε το κακό. Σύμφωνα με την καταγγελία της, την οποία αρνείται ο εραστής.

Δεν βγαίνει τίποτα από την κόντρα(;) Μητσοτάκη- Τσίπρα, Τσίπρα - Καμμένου, Καμμένου-Κουντουρά, και γενικά τις κόντρες τις θεωρούμενες πολιτικές, ποδοσφαιρικές, έχουμε μπόλικες κι απ' αυτές. Θέμα η κόντρα Αντωνίου- Ψωμόπουλου, άλλωστε δεν αφήνεις στην άκρη το μέγεθος των εν λόγω δυο celebrities. Γι' αυτό το σύμπαν των εγχώριων ΜΜΕ ανέδειξε δημοσιογραφικά το θέμα. Τα περί καταγγελίας σεξουαλικού βιασμού, από τη μια πλευρά, την γυναικεία. Μη λησμονούμε πως στις μέρες παίζει και το κόντρα έργο. Ο άνδρας να καταγγείλει από σεξουαλική παρενόχληση μέχρι βιασμό, έστω χωρίς διείσδυση.

΄Για τον κύριο Χρήστο Ψωμόπουλο έχουν γραφτεί ατέλειωτα πράματα, και ο ίδιος έχει δώσει πολλές συνεντεύξεις, και τηλεοπτικές βέβαια. Υπήρξε εραστής της Άννας Βίσση, της Τζούλιας Αλεξανδράτου, μεγάλο έρωτα έζησε με την Παυλίνα Βουλγαράκη, κόρη του πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, παρ' ό,τι ο ίδιος ιδεολογικά είναι συριζαίος. Άλλο πολιτική, όμως, άλλο ερωτική ιδεοληψία.

Αγωνιώ. Για το πως θα κλείσει το θέμα. Ποια θα είναι η αλήθεια. Πράγματι βίασε την ερωμένη του ο Ψωμόπουλος; Σε παρόμοιες περιπτώσεις συμβαίνει και το άλλο. Ο κατηγορούμενος να να καταγγείλει την γυναίκα ότι αυτή τον εκβιάζει. Τέτοια περίπτωση δεν παίζει στο θέμα Αντωνίου- Ψωμόπουλου, γιατί δεν μοιάζει με το θέμα Καμμένου-Τσίπρα.

Διαβάστε ακόμα:

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ Ν' ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ