ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ…

 

Δεν κρύβω την έκπληξη μου όταν πληροφορήθηκα ότι συνεχίζεται κανονικά η εκπομπή στο κανάλι του Ιβάν με «παρουσιαστή», λέει, τον Ντέμη Νικολαΐδη. Θα περίμενε κανείς, ακόμα κι αν έκανε νούμερα τηλεθέασης ο άλλοτε λατρεμένος των αεκτζήδων, να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Ποιος, άλλωστε, ο λόγος να επιμένει σε κάτι που δεν του ταιριάζει. Δεν του πάει. Αφόρετο κοστούμι αυτό του παρουσιαστή στον Νικολαΐδη.

Μπάλα έπαιξε, έκανε όνομα και φράγκα. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αρτίστας και ως διαχειριστής οικονομικός, αφεντικό στην ΠΑΕ. Πολύ περισσότερο, λόγω… φίρμας, ικανός να στείλει πύραυλο στο διάστημα και να αφήσει πίσω τους άλλους τηλέ της πλάκας έτσι.

Ο Σταμάτης Φασουλής είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης, όμως και χρονογράφος να γλύφεις τα δάκτυλά σου. Κείμενο του το καταπίνεις με τη μία. Και έχει κάτι να σου πει πάντα. Με χάρη! Συμβαίνει επαγγελματίας ταλαντούχος να αριστεύει και σ’ άλλον τομέα.

Ένας ηθοποιός στην κρατική τηλεόραση το παίζει «Σπύρος Παπαδόπουλος» σε παρόμοια εκπομπή στο κρατικό κανάλι. Να τον λυπάσαι. Τον φουκαρά. Άλλο είμαι ηθοποιός, άλλο και παρουσιαστής. Ο Παπαδόπουλος τα καταφέρνει, απλά είναι εξαίρεση.

Μελαγχολικό θέαμα ο Ντέμης Νικολαΐδης στο open. Δίνει την εντύπωση προσκεκλημένου, όχι εκείνον που κρατάει, που δίνει ρυθμό στην εκπομπή. Η οποία αυτοχαρακτηρίζεται ποδοσφαιρική, αλλά δεν είναι. Σαν κάτι άλλο είναι.

Οι επαγγελματίες της τηλεόρασης δεν έχουν αντιληφθεί πώς το ποδόσφαιρο είναι μεν απλό, εύκολο, όμως και παραδοσιακό, με αξία μεγαλύτερη από το θρόνο της Αγγλίας.

Με την εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη, που ο ίδιος σφίγγεται, που ψάχνεται με τις λέξεις, κοιμάσαι και στην πολυθρόνα.

Διαβάστε ακόμα:

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΦΩΣ ΣΤΙΣ ΣΚΙΕΣ…