ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ

 

Ο ΠΑΟΚ κομμάτιασε τον Ολυμπιακό και άξιζε μεγαλύτερη νίκη από το 3-1 στην Τούμπα, προχθές Κυριακή. Παρακάτω; Δεν έχει παρακάτω. Τουλάχιστον, έτσι όπως παίζουν την κασέτα τους δημοσιογράφοι άνθρωποι κι όχι τίποτα συφιλητικοί της εξέδρας.

Δεκτόν, και επιθυμητόν το παρακάτω, αν κάνουν την πλάκα τους οι κύριοι, επαγγελματίες άνθρωποι, όχι κάποια γραφικά ψώνια καναλιού με λιτανεία αποχωρητήριου.

Όπως το λέω. Να λένε αστειάκια για να ευθυμήσουμε. Όχι κομπλεξικές νοσηρότητες. Κέρδισε ο ΠΑΟΚ, παίρνει το πρωτάθλημα, με γεια τους και χαρά τους να πικάρουν τους γάβρους. Μαζί και τους αεκτζήδες. Έτσι, ναι, τους λες και μπράβο. Στο φινάλε γι’ αυτό υπάρχει το ποδόσφαιρο. Να κάνουμε την πλάκα μας. Να μην το παίρνουμε σοβαρά.

Όχι με τη νίκη ή την ήττα της ομάδας να θαρρούν πώς κρίθηκε… κάτι άλλο. Οι τράπεζες θα χαρίσουν δάνεια. Οι άνεργοι από την άλλη εβδομάδα θα βρουν δουλειά. Θα ακυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών. Η Τουρκία θα κόψει μαχαίρι τις αεροπορικές βόλτες στο Αιγαίο.

Μη λέμε πολλά. Προκαλούν οι δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ. Βλάπτουν την ομάδα, διότι την κάνουν αντιπαθή στους ουδέτερους. Αυτοί, όμως, πουλάνε οπαδιλήκι, παοκτσηδισμό, για πάρτη τους.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΡΟΚΑΤ ΓΚΟΜΕΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΙΑΣΗΜΩΝ