ΦΤΑΙΝΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ… ΟΠΑΔΟΥΣ

 

Δεν έγινε μέχρι τέλους το παιχνίδι επαγγελματικού μπάσκετ μεταξύ των ανωνύμων εταιρειών Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού και τη συμμετοχή παικτών με χοντρά συμβόλαια. Επειδή δεν συνέχισε στο β΄ημίχρονο η ΚΑΕ Ολυμπιακός των μεγαλομετόχων δυο εφοπλιστών. Καμιά έκπληξη, αν αποχωρούσε η ΚΑΕ του μεγαλοβιομήχανου μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού.

Και κάποιοι φαιδροί ομιλούν για ολίσθημα του… ελληνικού μπάσκετ. Περισσότερο από το 60% της όποιας δυναμικής και δημοτικότητας του ελληνικού μπάσκετ αφορά αυτές τις δυο καλαθοσφαιρικές επιχειρήσεις. Και όποτε είναι να συναντηθούν θα είναι η έκπληξη αν όλα κυλήσουν ομαλά. Αν δεν προκαλέσουν την κοινωνία και δεν διασύρουν την αθλητική Ελλάδα.

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν κατεβάζει τον ΠΑΟΚ σε αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Για να θυσιάσει την ομάδα του στο όνομα της εξυγίανσης. Και οι επαγγελματίες χειροκροτητές του ΠΑΟΚ μ΄ ένα στόμα είπαν γειασάν του μάγκα του ήρωα Ιβάν. Επειδή στη βρωμιά του ποδοσφαίρου μόνο ο ΠΑΟΚ δεν έχει σχέση και ευθύνη.

Έφυγε ο Ολυμπιακός χθες από το ΟΑΚΑ, μπράβο, ιστορική απόφαση συμφώνησαν οι χειροκροτητές από το λιμάνι.
Όχι μόνο ο ΠΑΟΚ, αλλά και ο Ολυμπιακός δεν έχει σχέση και ευθύνη με πουστιές. Ούτε ο Παναθηναϊκός, ούτε η ΑΕΚ. Ποιος πούστης ευθύνεται; Γνωστό από τότε που βγήκαν οι λάσπες. Το κράτος φταίει. Και η αστυνομία. Και η διαιτησία. Όλοι αυτοί που δεν έχουν οπαδούς. Φταίνε και όλοι άλλοι, που έχουν οπαδούς, εκτός απ΄ εμάς.

Διαβάστε ακόμα:

ΔΥΝΑΜΟ, Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ