Η ΙΕΡΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟSHOW

 

Ιστορία έγραψε στην εγχώρια ιδιωτική τηλεόραση η κυρία Ρούλα Κορομηλά. Το φαινόμενο του ''ρουλισμού''. Το τηλεοπτικό προϊόν του τίποτα. Του απόλυτου τίποτα. Ένα πρόγραμμα δυο και τριών ωρών που δεν έχει να πει κάτι. Να δείξει κάτι. Το τίποτα. Το απόλυτο τίποτα, οι εκπομπές που αποτελούν ''εποχή'' και, βέβαια, εκφράζουν την Ελλάδα του χθες και του σήμερα. Το ζήτημα δεν είναι προσωπικό, δεν αφορά την εν λόγω πρώην παρουσιάστρια. Το ''φαινόμενο Ρούλα'', ο ρουλισμός, προσφέρεται για να καταγραφεί κοινωνικά η Ελλάδα της μεταπολίτευσης. Της δημοκρατικής αλλαγής και του πασοκικού σοσιαλισμού βαράτε με κι ας κλαίω.

Κρίνουμε μια πραγματικότητα, τον ρουλισμό, που υπηρετείται μέχρι σήμερα στα ιδιωτικά κανάλια, όχι την ίδια την κυρία Ρούλα Κορομηλά. Προσωπικότητες της τέχνης, ακόμα και της πολιτικής, σ' ένα μπέρδεμα με celebrities της ντόπιας showbiz έβγαιναν στις εκπομπές της Κορομηλά. Στους πρωϊνους καφέδες και τις φαντασμαγορικές υπερπαραγωγές Chiao ANT και Μπραβο Ρούλα. Και είναι να ξεράσεις γι' αυτά που λένε, σχετικοί κι όχι, για την.. ποιότητα και την πρωτοτυπία των δήθεν λουσάτων εκπομπών με παρουσιάστρια την Κορομηλά. Με φώτα πολλά, χρώματα, πρωτοκλασάτα ονόματα κι όλα αυτά σε μία σύνθεση κενού. Και στη τηλεοπτική αντίληψη του χάους.

Μπράβο στο κορίτσι, την κυρία Ρούλα Κορομηλά, η οποία χωρίς να είναι ηθοποιός, μοντέλο, τραγουδίστρια, αλλά μία απλή δακτυλογράφος στην κρατική τηλεόραση, κατάφερε να γίνει η φιρμάρα στο γυαλί. Προσωπική της υπόθεση, όχι και να την αντιμετωπίζουν ως ''εθνική παρουσιάστρια''.

Ήταν κούκλα. Ζουμερή γκόμενα, και η επιτυχία της, το σουξέ της οφειλόταν στο ότι δεν είχε πάνω της το φτηνό και το πρόστυχο που σήμερα βλέπουμε σε κάποιες άλλες ξανθές. Παρά τη σεξουαλικότητά της και το υπέροχο στήθος της η Κορομηλά ήταν φιγούρα οικογενειακού κοριτσιού.
Η Κορομηλά γεννήθηκε το 1957, σα σήμερα 16 Φεβρουαρίου, και ξεκίνησε με τον Γιώργο Τράγκα ένα πρωϊνό στην κρατική τηλεόραση. Από το 1991 κάνει τον ''Πρωϊνό καφέ'' στον αντένα και μετά τρία χρόνια με δικαστική περιπέτεια μετακινείται στο μέγκα. Δούλεψε και σ' άλλα κανάλια. Σεμνή προσωπική ζωή, δυο γάμους, με τον ηθοποιό Πάνο Μιχαλόπουλο και τον μπασκετμπωλίστα Νάσο Γαλακτερό.

Διαβάστε ακόμα:

ΦΤΑΙΝΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ… ΟΠΑΔΟΥΣ