Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΩΝ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ

 

Μου έγινε συμπαθής η κυρία Φουρέιρα. Ιδιαίτερα από τότε που εξαφανίστηκε από τη δημοσιότητα. Τι πράμα ήταν αυτό, και κράτησε κάποια χρόνια, χωρίς βέβαια να φταίει η ίδια. Να μην είναι κάτι σπουδαίο στη δουλειά της, επαγγέλλεται την αοιδό, την καλλιτέχνιδα να ‘ουμε, και να σαρώνει επικοινωνιακά. Κατά βάσιν με τις σχέσεις της με επώνυμους κι όχι άντρες.

Φαινόμενο των καιρών μας. Να μην ησυχάζουν τα μήντια, ιδιαίτερα εκείνα του διαδικτύου. Μια λύσσα, με ποιον τα έφτιαξε, πότε και γιατί χώρισε, ποιος θα είναι ο επόμενος. Στάνταρ αυτό. Θα υπάρξει επόμενος, μάλιστα σύντομα για την Φουρέιρα, και την κάθε αγαπημένη της παπαράτσειας ενημέρωσης. Να μάθουν το νέο, να μπουμπουνίσουν το νέο αμόρε, με το οποίο πάλι, τι... σύμτωση, την κάνει τρισευτυχισμένη.

Αν δεν κάνω λάθος, για να επανέλθω στην κυρία Ελένη Φουρέιρα, που σήμερα 7 Μαρτίου έχει γενέθλια, γεννήθηκε το 1987, είναι ξενητεμένη και με σταθερό το δεσμό της με τον παίδαρο Αλμπέρτο Μποτία, πρώην του Ολυμπιακού.

Αν μετρήσεις τα love story κάποιων που είναι μεταξύ γλάστρας και καναπέ τηλεοπτικής εκπομπής, χάνεις το λογαρισμό. Τα σάιτ, όμως, δεν το βάζουν κάτω. Γιατί υπάρχει κόσμος που ψοφάει να μη χάσει είδηση, να μην αφήσουν στην πείνα την αξιότιμον πελατεία, ακόμα και για ανύπαρκτα άτομα της λεγόμενης ντόπιας showbiz.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΟΥΣ