Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ… ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

 

Μεγάλη κουβέντα της διάσημης παρουσιάστριας Όπρα, όταν είχε στην εκπομπή της την κόρη του βασιλιά της ροκ Έλβις Πρίσλεϋ: «Είσαι κόρη διάσημου, παντρεύτηκες διάσημο, ξαναπαντρεύτηκες διάσημο, αλήθεια δεν είναι απίθανο να είσαι… φυσιολογική;» Τι να πει η κόρη του Πρίσλεϋ; Καμία αξία δεν έχει ό,τι και να πει μια γυναίκα που είναι βουτηγμένη στα ναρκωτικά, και δεν τα κατάφερε να γλυτώσει μετά από πέντε φορές σε κέντρο αποτοξίνωσης.

-Ήμουν ερωτευμένη με τον Μάικλ Τζάκσον, δεν ήταν μαϊμού ο γάμος μας…

Ο πλανήτης ασχολείται με την ανωμαλία του Michael Jackson, που την έβρισκε με πιτσιρίκια. Κι όταν οι υποψίες βάρεσαν στο κόκκινο κι αφού καθάρισε με μία χοντρή αποζημίωση στην οικογένεια ενός ανήλικου, για ξεκάρφωμα, ότι είναι φυσιολογικός, παντρεύτηκε την Λίζα Μαρί Πρίσλεϋ. Τι να μας πει κι’ αυτή, πιο δυστυχισμένη από τον Μάικλ Τζάκσον, η οποία αφού έκανε τέσσερις γάμους και έφαγε όλη την περιουσία 100 εκ. δολαρίων του μακαρίτη μπαμπά, έμεινε ξεβράκωτη. Και από πάνω χρωστάει 500.000 δολάρια από την πιστωτική της κάρτα.

Συμπέρασμα. Δεν είναι νορμάλ, κανονικός άνθρωπος, ο διάσημος. Επόμενο. Όσο κι αν ακούγεται ακραίο, είναι αληθινό, ότι ο διάσημος, ο φιρμάτος είναι κτυπημένος. Η μεγάλη δημοσιότητα πολλαπλασιάζει την όποια αδυναμία έχει ένας άνθρωπος.

Άλλο θέλω να πω. Για το αίσχος, άτομα της showbiz να υπερσπίζονται, να αρνούνται, να δικαιολογούν την ανωμαλία του Μάικλ Τζάκσον να κοιμάται με 10χρονα και 12χρονα αγοράκια. Αυτό είναι πιο φρικτό από τη φρίκη του Μάικλ Τζάκσον.

Διαβάστε ακόμα:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ LESBIAN, ΔΗΛΩΝΕΙ BISEXUAL