ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΑ, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΚΑ, ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ...

 

Μέσα στους υποψήφιους ευρωβουλευτές του Σύριζα είναι και Έλληνας της Γαλλίας, παντρεμένος με άνδρα, Παριζιάνος ο σύζυγος του Έλληνα. Πολλά είχαν να πουν οι αντίπαλοι, μάλλον αυτοί που έχουν αναλάβει την εργολαβία υπέρ της ΝΔ στα ΜΜΕ; Τίποτα δεν λένε, όμως, διότι στην εποχή μας όποιος πει κάτι στην περίπτωση επιτόπου θα κατηγορηθεί για ρατσιστικά και ομοφοβικά σχόλια. Απλά παρουσίασαν το γεγονός με τίτλους και υπονοούμενα, προβάλλοντας την ομοφυλοφιλία του ''Γάλλου'' κι όχι την προσωπικότητα του, το ποιος είναι.

Και οι συριζαίοι έκαναν ''αντιπολίτευση'' με πρώην βουλευτή της ΝΔ που κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε αλά Μάικλ Τζάκσον για παιδεραστία. Την έπεφτε σε ανήλικα αγοράκια.

Βέβαια, άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ο Έλληνας συριζαίος της Γαλλίας, μετά το σούσουρο, ανέβασε ο ίδιος φώτο με τον σύζυγο του στο μπαλκόνι του σπιτιού τους. Δεν κρύφτηκε. Ενώ ο άλλος της ΝΔ αρνείται τις κατηγορίες. Άρα, οι μεν συριζαίοι είναι πούστιδοι, οι δε νεοδημοκράτες σεξουαλικά ανώμαλοι, αφού και οι μεν και οι δε έχουν στις τάξεις τους... τέτοιους τύπους.

Να μιλήσουμε σοβαρά. Απ' αυτή την ιστορία στέκομαι στο άλλο. Ο ομοφυλόφιλος υποψήφιος του Σύριζα είναι μέλος του ΚΚ Γαλλίας. Το οποίο κόμμα του Κουτσούμπα της Γαλλίας, όπως άλλωστε και το ΚΚΕ, είναι στην απόλυτη κόντρα με το κωλομπάριστικο αριστερό κόμμα του Τσίπρα.


Διαβάστε ακόμα:

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΠΟΤΕ, ΑΛΒΑΝΕ