ΟΙ GAY ΣΤΗΝ EUROVISION ΤΟ... ΠΑΡΑΞΗΛΩΣΑΝ!!!

 

Πλησιάζοντας στις ημέρες που θα διεξαχθεί ο ετήσιος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision, αφιέρωσα κάποιες ώρες να ακούσω και να δω τα φετινά τραγούδια. Αυτό που είδαν τα ματάκια μου δεν το πίστευα. Όλοι ξέρουμε ότι η Eurovision είναι gay friendly τουλάχιστον, αλλά κάθε χρόνο το πράγμα «ξεφεύγει» ολοένα και περισσότερο.

Οι φωτογραφίες των συμμετεχόντων, τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ και τα gay sites οργιάζουν! Οι τραγουδιστές – που κάποιοι έχουν και φωνάρες (Ρώσος), τσιτσιδώνονται πια απροκάλυπτα για να «σκανδαλίσουν» τους Eurofans και να κερδίζουν λίγη περισσότερη δημοσιότητα. Όποιος έχει καλύτερο σώμα, πιο καλή αποτρίχωση, μπράτσα κλπ. τόσο πιο πολλά άρθρα και αφιερώματα έχει. Τους παρουσιάζουν μάλιστα ως Hottest Men και φτιάχνουν και την πιο “καυτή” δεκάδα (Top 10).

Πάντως – πέρα από την πλάκα - δεν έχουμε κανένα παράπονο. Η Eurovision είναι ένας θεσμός που «αγκαλιάζει» όλους τους ανθρώπους, όλων των χρωμάτων, όλων των γλωσσών, των εθνικοτήτων και διαφορετικών προσεγγίσεων. Έχουμε δει από μεγάλες ντίβες και συγκροτήματα, μέχρι μαύρους Σουηδούς, λεσβίες, gay, αγόρια και κορίτσια ημίγυμνα, αγόρια να φιλιούνται στο στόμα, transsexual, γυναίκα με μούσι, αγόρια με φούστες, ευτραφείς, αδύνατους, κοντούς, ψηλούς, μεγάλους, μικρούς…Μέχρι που το 2013, η τραγουδίστρια Krista Siegfrids δέχτηκε πρόταση γάμου από την γκόμενα της on stage. Τα πάντα όλα, σου λέω, κούκλα μου. Όλοι μια παρέα!

Άσε δε το άλλο…

 

Η συνέχεια εδώ nikosonline.gr