ΣΤΑ 50 ΜΑΜΑ Η ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ

 

Δεν την γνωρίζω την κυρία Τζένη Μπαλατσινού, αλλά χαίρομαι ειλικρινά αν μια γυναίκα ή άνδρας πέφτει στον έρωτα. Αυτό είναι ευλογία. Μου έλεγε μια κυρία πριν χρόνια ''Ας πονέσω στο τέλος, αρκεί να ζήσω τον έρωτα, δεν υπάρχει τίποτα άλλο πιο ακριβό... ''. Η εν λόγω κυρία και στα 50 και στα 60 και στα 70 αισθανόταν την πείνα του έρωτα, την ανάγκη να ερωτευτεί, να την ερωτευτούν, να βιώσει τον έρωτα.

Πέρα απ' αυτό, μου έκανε εντύπωση η κουβέντα της κυρίας Τζένη Μπαλατσινού, λίγο πριν το γάμο της με τον πρώην και αυριανό υπουργό Βασίλη Κικίλια, ότι δεν αποκλείει να κάνει πάλι παιδί. Στην ηλικία της; Και αφού στο προηγούμενο γάμο έγινε μητέρα τριών παιδιών.

Η Μπαλατσινού γεννήθηκε Νοέμβριο του 1970, άρα περπατάει στα 49 κι αν, τελικώς, βάλει μπροστά το έργο, θα γίνει μαμά στα πενήντα της. Γίνεται; Άλλο να πεις. Είναι ο έρωτας, που λέγαμε, και που δεν έχει ηλικία. Ο ενθουσιασμός του έρωτα που ίσως κάνει το άτομο να λέει και να σκέπτεται πράγματα, που δεν ισχύουν, που δεν γίνονται.

''Μικρό κορίτσι ήμουν στον πρώτο μου γάμο... '' είπε η Τζένη Μπαλατσινού. Είπαμε. Με τον έρωτα χάνεται η αίσθηση του χρόνου. Η πρώην σύζυγος του Πέτρου Κωστόπουλου παντρεύτηκε στα 26 της.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΑΝΗΘΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ