ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ

 

Η κυρία Φαίη Σκορδά ανανέωσε στον αντένα. Δεν έχω τίποτα με το κόριτσι, ούτε κι έχω να πω κάτι ευχάριστο ή δυσάρεστο επειδή η εκπομπή της κρατάει την πρωτιά έξι χρόνια σερί. Απλά μου είναι αδιάφορα προγράμματα τηλεόρασης του επιπέδου και του ύφους σαν αυτό της κυρίας Φαίης.

Το καλό για μένα είναι ότι ανανέωσε στο σκάυ ο Σπύρος Παπαδόπουλος με την εκπομπή του, που συνήθως παρακολουθώ. Θεματικά το ''Στην υγειά μας, ρε, παιδιά'' με ενδιαφέρει. Και, κυρίως, είναι μια εκπομπή που με σέβεται. Δεν με κοροϊδεύει. Σε πολύ μεγάλο βαθμό μου δίνει αυτά που περιμένω. Τραγούδια κι όχι πολλά μπλα μπλα από τον ατέλειωτο παράδεισο της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.

Συμπαθής ο Γιώργος Παπαδάκης, ο παρουσιαστής της μακροβιότερης εκπομπής στα χρονικά της ιδιωτικής τηλεόρασης. Τριάντα χρόνια πρώτος ο άνθρωπος, αλλά δεν τον βλέπω. Τι να δω; Πρωϊνιάτικα να λένε τις παπαριές τους οι πολιτικοί της αγοράς;

Επανέρχομαι στο ''Στην υγειά μας, ρε, παιδιά''. Παρεάτη στο στούντιο η εκπομπή, σηκώνει παρέα και η παρακολούθηση της. Με καλό φαγητό, ποτό και συζήτηση στα πεταχτά, δηλαδή με μονοκοπανιές, με ατάκες, όχι μακρόσυρτες διαφωνίες, έξω από τη ροή της εκπομπής. Έξω από την απόλαυση των τραγουδιών.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ, ΓΡΑΨΕ ΔΥΟ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ...