Η καινουργια boutique των Dolce & Gabbana

 
Τι boutique δηλαδή…, σ΄ ένα παλάτι του 16ου αιώνα στην περίφημη πλατεία της Ρώμης Piazza di Spagna, άνοιξαν το νέο τους κατάστημα οι Dolce & Gabbana, το οποίο σχεδίασαν Γάλλοι και Βραζιλιάνοι αρχιτέκτονες και σχεδιαστές – με την εντολή να αναδείξουν "ένα μαγαζί σε μια πόλη συνώνυμη με την μεγαλοπρέπεια και τη μοναδικότητα". Ουάου!!!!

Το καινούργιο κατάστημα των Dolce & Gabbana της Ρώμης διαθέτει ψηφιακή τοιχογραφία (digital fresco),  που απεικονίζει ιπτάμενους χερουβείους και εξοργισμένους Έλληνες θεούς. Αποτελεί το επίκεντρο του τελευταίου πολυτελούς καταστήματος μόδας Dolce & Gabbana στη Ρώμη, το οποίο ήδη συζητιέται ευρέως και τα μεγάλα περιοδικά του κόσμου σπεύδουν να του κάνουν αφιερώματα.

"Η Ρώμη είναι μια μπαρόκ πόλη που χτίστηκε από καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες, οι δημιουργίες τους είναι ζωτικής σημασίας και χαρακτηρίζονται από υπερπραγματικότητα" εξήγησαν οι διάσημοι σχεδιαστές, που είναι λάτρεις της υπερβολής – μερικές φορές φτάνει στα όρια του κitsch. "Θέλαμε λοιπόν να δώσουμε σύγχρονη ζωή σ΄ αυτήν την μπαρόκ έμπνευση με σύγχρονο τρόπο, με σύγχρονα υλικά και τεχνικές".

Μια από τις πιο πλούσιες λεπτομέρειες διακόσμησης του καταστήματος βρίσκεται σε μία…

Η συνέχεια εδώ...nikosonline.gr