Αλεξανδρος Παρθενης μονο με μεγαλυτερες του

 
Άλλοι λένε ότι είναι καλό παιδί αλλά πολύ ανασφαλής. Κάποιες τον κατηγορούν ότι έχει mother complex. Ότι στις σχέσεις του ψάχνει την μαμά του. Λένε επίσης πως όταν είναι ερωτευμένος δεν αφήνει καθόλου χώρο στην σύντροφο του. «Κρεμιέται» κυριολεκτικά πάνω της. Δεν ξέρω τι απ΄ όλα αυτά συμβαίνει, ξέρω ότι το παιδί για ένα διάστημα έκανε θραύση στο γυναικείο φύλλο! Για να δούμε τους κυριότερους σταθμούς της ερωτικής του καριέρας…
 
Μοντέλο ο Αλέξανδρος Παρθένης (1974) και κατά κάποιο τρόπο συγγενής της Γιάννας Αγγελοπούλου, μια και εκείνη είχε παντρευτεί τον πατέρα του. Όμορφο παιδί, με 1.94 ύψος έκανε εντύπωση στον Μιχάλη Ασλάνη και τον Μάκη Τσέλιο που τον πήραν υπό την προστασία τους. Οι κοπέλες φυσικά και έστρεψαν το βλέμμα τους πάνω του, αλλά εκείνος ήθελε κάτι άλλο. 
 
Τότε, οι κυρίες έστρεψαν το βλέμμα τους και ο Αλέξανδρος ανταποκρίθηκε. Ναι, του άρεσαν ανέκαθεν οι μεγαλύτερες γυναίκες. Τις έβρισκε πιο γοητευτικές. Όταν βρέθηκε στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού (1965 – 9 χρόνια πιο μεγάλη), άναψαν χιλιάδες φλας! Περνούσαν πολύ ωραία με την σχέση αυτή, οι paparazzi έκαναν party και το ζευγάρι δεν έδειχνε να δυσαρεστείται από την ξέφρενη δημοσιότητα.

Το αντίθετο έγινε όταν μετά, τα έφτιαξε με την…

Η συνέχεια εδώ...nikosonline.gr