ΟΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 

Η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία από τη στιγμή που κάνει ένεση λίγο πιο κάτω από τον αφαλό της. Η φωτογραφία δικαιολογημένα πήρε δημοσιότητα από τα ΜΜΕ.

Χιλιάδες Ρώσοι φαν της συμπατριώτισσας Ίρινα Σάυκ επισκέφθηκαν την σελίδα της Lady Gaga για να εκφράσουν την αγανάκτησή τους στην ποπ σταρ που χώρισε το μοντέλο από τον Μπράντλυ Κούπερ.


Η Βίκυ Κουλιανού το top model που μεσουράνησε στις δεκαετίες του '80 και του ΄90 διατηρείται ακόμη σε πολύ καλή φόρμα στα 52 της χρόνια και ποζάρει με μαγιώ στη Μύκονο. Που να την δείτε μετά από δέκα χρόνια, στα 62 της.

Πως λέμε για κάποια ότι γύρισε εκείνη την ταινία ή έκανε σουξέ με εκείνο το τραγούδι. Τώρα συστήνουν μια ''καλλιτέχνιδα'' ότι υπήρξε πρώην του τάδε ή ότι έγινε γνωστή από την καταγγελία της σε βάρος του Χάρβεϋ Ουάινστιν. Μια απ' αυτές, είναι η Ambra Gutierrez που δεν του έκατσε του χολυγουντιανού παραγωγού, και με άλλες τον έστειλαν στο εδώλιο για σεξουαλική παρενόχληση. Η είδηση είναι ότι η Ιταλίδα καλλονή εθεάθη στην παραλία του Μαϊάμι να απολαμβάνει το μπάνιο της και τον καυτό ήλιο φορώντας ένα μαύρο μπικίνι.

Για την Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο η σημερινή μέρα είναι πολύ ξεχωριστή καθώς έχει την ονομαστική της γιορτή η κόρη τους Μαρίνα. Η παρουσιάστρια ευχήθηκε μέσα από τα Instastories «χρόνια πολλά» δημοσιεύοντας μια κοινή τρυφερή φωτογραφία τους και σχολιάζοντας: «Μαρίνα μας Χρόνια Πολλά».

Όταν έκανε το ντεμπούτο της ως μοντέλο η Bella Hadid έβαψε τα μαλλιά της από ξανθά σε καστανά, για να διαφοροποιήσει τον εαυτό της από την μεγαλύτερη αδελφή της Gigi. Τώρα, όμως, επέστρεψε στο φυσικό της χρώμα και πράγματι η αλλαγή της θυμίζει πολύ την Gigi.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΑ