ΤΩΡΑ ΓΔΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ!

 

Μέχρι πριν λίγα χρόνια έγδυναν μόνο τις γυναίκες. Τα παλιά χρόνια ήταν αδιανόητο ένας άντρας να γδυθεί και να ποζάρει σαν ερωτικό αντικείμενο του πόθου. Α δ ι α ν ο η τ ο ! Πάντα η γυναίκα ήταν η κυρίαρχη εικόνα για τις σεξουαλικές φαντασιώσεις, εξ ου και το sex symbol – τίτλος που δόθηκε σε αρκετές – κυρίως του καλλιτεχνικού χώρου.

Οι γυναίκες χρησιμοποιήθηκαν για διαφημίσουν τα πάντα – δείχνοντας κάποια από τα κάλλη τους. Ο άντρας πάντα ήταν αυτός που απολάμβανε μια ημίγυμνη στάρλετ, ένα τσίτσιδο μοντέλο, ή μια γυμνή pin up girl
 
Τα πράγματα όμως άλλαξαν. Τώρα και οι άντρες γδύνονται και «πουλάνε» κάθε ίντσα του κορμιού τους προς τέρψη των γυναικών… (και όχι μόνο).

 

Κάποτε ο άντρας ήταν ο σοβαρός, ο δύσκολος, ο σκληρός και ο απρόσιτος. Τώρα έχει γίνει κι΄ αυτός… pin up!

Ξεκινάμε από τα βασικά. Ο άντρας άλλαξε, γιατί άλλαξαν και οι γυναίκες. Οι γυναίκες εδώ και πάρα πολλά χρόνια δεν είναι κλεισμένες στον γυναικωνίτη, χωρίς να έχουν γνώμη και λόγο – με μόνη αποστολή να γεννούν παιδιά. Μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει, το διεκδικεί και το κυνηγάει. Μια τέτοια γυναίκα έχει αυτοπεποίθηση και φοβερή αυτοεκτίμηση. Η γυναίκα σήμερα απαιτεί ίσα δικαιώματα με τον άντρα – ακόμα και στο οφθαλμόλουτρο.

·         Οι άντρες θέλουν τις γυναίκες ως σεξουαλικά αντικείμενα; Το ίδιο θέλουν και οι γυναίκες. Θέλουν boy toys!

·         Οι άντρες ορέγονται τα γυναικεία στήθη. Το ίδιο και οι γυναίκες τα αντρικά.

·         Οι άντρες θέλουν να θαυμάζουν τα οπίσθια μιας γυναίκας; Στους άντρες να δεις τι γίνεται. Όλες τους κοιτάνε στον κώλο.

·         Οι αντροπαρέες κουτσομπολεύουν τις γυναίκες; Και οι γυναίκες αντεπιτίθενται. Μόλις κάποια κάνει σεξ με ένα άντρα την επόμενη στιγμή όλες οι φίλες της ξέρουν κάθε ανατομική του λεπτομέρεια…
 
Η «ζουμερή» συνέχεια εδώ ...nikosonline.gr