ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

Πέταξε η αποστολή του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι. Κι όμως σερβίρεται τέτοια είδηση. Κάτι, δηλαδή, που δεν αναφέρεται διότι είναι στο πρόγραμμα το ταξίδι. Διαφορετικά, δεν θα γίνει το αποψινό ματς με τον Ερυθρό Αστέρα. Η είδηση θα ήταν να μην πετάξει ο Ολυμπιακός. Να μείνει στην Αθήνα, να αρνηθεί να παίξει άλλο παιχνίδι στο champions league. Τότε τα μέσα να μας ενημερώσουν σχετικώς. Και ποιος ακριβώς είναι ο λόγος που ο Ολυμπιακός δεν μπήκε στο αεροπλάνο.

Τα ΜΜΕ επιμένουν. Ο Ολυμπιακός και πέταξε και έφτασε στο Βελιγράδι (φώτο). Είναι είδηση αυτή άξια να μεταδοθεί; Όχι, βέβαια. Η είδηση είναι αν έγινε αεροπειρατεία, αν έπεσε το αεροπλάνο, αν έπαθε εγκεφαλικό ο πιλότος στη διάρκεια της πτήσης.

Άλλη χθεσινή είδηση. Άγνωστος ηθοποιός, τουλάχιστον εγώ δεν έχω ακούσει το όνομα του, αποκάλυψε ότι πριν 15 χρόνια είχε ψωρίαση. Άλλη είδηση της ημέρας. Ημιάγνωστος τραγουδιστής έγινε νονός. Κάνουμε πλάκα; Εγώ, ναι, τα μήντια όχι.

Να επιστρέψουμε στον Ολυμπιακό. Έχω αγωνία. Θα επιστρέψει στην Ελλάδα μετά το ματς; Καμιά ανησυχία ότι σίγουρα θα βγει στο γήπεδο με τον Ερυθρό Αστέρα. Αφού έφτασε στο Βελιγράδι δεν θα την κοπανήσει από το ποδοσφαιρικό ραντεβού. Θα ξαναπάρει, όμως, το αεροπλάνο; Και θα επιστρέψει; Ευτυχώς τα ΜΜΕ είναι σε ετοιμότητα ρεπορτάζ και η ενημέρωση γίνεται σφαίρα.


Διαβάστε ακόμα:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΜΑΔΑ;