Η ΓΚΑΓΚΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟΥ

 

Την ξέρω πολύ καλά. Έχουμε κάνει μαζί τρία X-Factor. Έχουμε ταξιδέψει μαζί, έχουμε φάει μαζί, έχουμε μιλήσει, έχουμε γελάσει, έχουμε περάσει αμέτρητες στιγμές μαζί. Έχω λοιπόν πολύ διαμορφωμένη γνώμη για την Κατερίνα Γκαγκάκη. Έχω όμως και απορίες!

Γιατί αυτή η γυναίκα, κόρη καλής οικογενείας, μορφωμένη (έχει σπουδάσει ψυχολογία και επικοινωνιολογία), που υπήρξε στέλεχος επιχειρήσεων, έχει καταντήσει στο πάνελ κουτσομπολίστικης εκπομπής; Και γιατί στα 47 της πήγε στο πάνελ, από την στιγμή που είναι δημοτική σύμβουλος και διευθύντρια της «Τεχνόπολης» του Δήμου Αθηναίων;

Και να ήταν μόνο αυτό; Λες και από τότε που συμμετείχε στο X-Factor, την έχει πιάσει μια λύσσα να υπάρχει στο γυαλί. Κάνει τα πάντα. Όλα. Από Μένιο Φουρθιώτη/Star Academy και επιτροπή στο YFSF, μέχρι παρουσιάστρια show στην Κύπρο. Θα μπορούσα να γράψω κατεβατό ολόκληρο για το τι έχω δει και τι έχω ακούσει από την Κατερίνα Γκαγκάκη, αλλά δεν θέλω να εισέλθω σε προσωπικά δεδομένα. Ρώτησα διαφόρους γνωστούς για να μαζέψω γνώμες…

 

Μια τραγουδίστρια που συμμετείχε στο YFSF μου λέει: «Δεν καταλαβαίνω γιατί παίρνουν την Γκαγκάκη σε εκπομπές που έχουν σχέση με την μουσική. Και αυτή γιατί δέχεται να πάει; Αφού είναι άσχετη. Δεν ξέρει ούτε από μουσική ούτε από την ιστορία της μουσικής και του Ελληνικού τραγουδιού»

 

Μια κοπέλα που εργάζεται στο τηλεοπτικό χώρο λέει; «Τι θα πει γιατί πάει πάνελ; Δεν πρέπει να δουλέψει; Πως θα ζήσει;»

 

Ένας δημοσιογράφος στην Κύπρο μου είπε: «Την έφεραν να κάνει την επιτροπή σε ένα μουσικό παιχνίδι, και είπαμε οκ. Μετά της πρότειναν να παρουσιάσει ένα show, και εκείνη χωρίς να έχει ιδέα, είπε «ναι». Αποτέλεσμα; Ήταν άθλια ως παρουσιάστρια και το show πάτωσε. Άσε δε που είχε ένα σωρό παράλογες απαιτήσεις και δεν ήταν καθόλου συμπαθής με τους συνεργάτες της εκπομπής»

 

Ένας που δούλευε στο εν λόγω Κυπριακό show μου είπε...

 Η συνέχεια εδώ...nikosonline.gr