Ο ''ΗΡΩΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟΣ'' GAY ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ

 

Μπροστά στην κάμερα λέει ξεκάθαρα ότι πριν 40 χρόνια σκότωσε 17 ανθρώπους. Για ποιο λόγο; Δεν λέει. Ποιοι ήταν οι δολοφονημένοι; Δεν λέει. Μήπως ο τύπος κάνει πλάκα; Δεν ξέρεις. Μήπως το βγάζει από τη φαντασία του; Δεν ξέρεις.

Κάποιοι το παίζουν στα δάκτυλα το παιχνίδι της επικοινωνίας. Της δημοσιότητας. Άλλος ψάχνεται, χρυσώνει δεξιά κιαριστερά προκειμένου να εξασφαλίσει λεζάντα και να συζητηθεί, άλλος π.χ. σαν τον δημοσιογράφο, ακτιβιστή, πολιτευτή και ''συνδικαλιστή'' της ομοφυλοφιλίας Γρηγόρη Βαλιανάτο, το καταφέρνει πανεύκολα να γίνει το θέμα ημέρας. ''Συνοδός ήμουν και έκανα σεξ με άνδρες όταν πριν χρόνια δούλευα σε μπαρ του Λονδίνου'' είπε δημοσίως ο 63χρονος Βαλιανάτος, από τα Βαλλιανάτα Κεφαλονιάς.

Μια τέτοια δήλωση ποιο μέσο θα τη σνομπάρει; Κανένα. Και κανένα ΜΜΕ δεν θα κρατήσει τα μπόσικα, μήπως το παλληκάρι παραμυθιάζει,και ποιος ασχολείται για ποιο δικό του προσωπικό λόγο.

Είπε και το άλλο ο Βαλιανάτος, όταν ρωτήθηκε για τον Ζακ Κωστόπουλο. Τον χαρακτήρισε «μια ηρωική και συγκινητική προσωπικότητα». Αν με ρωτήσει κανείς, τη γνώμη μου για τον Βαλιανάτο, θα πω ότι κι αυτός είναι μια ηρωική και συγκινητική προσωπικότητα.


Διαβάστε ακόμα:

Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η... ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑ