Εκανε «σκονη» τον Λιαγκα

 
Κατάγεται από το «κόκκινο» νησί, μεγάλωσε στον Κορυδαλλό, είναι κούκλα, ξύπνια, τα λέει, και δεν διστάζει - αν την θίξει κάτι -να βάλει τα πράγματα στην θέση τους.
 
Η Ευαγγελία Αραβανή είναι από τα κορίτσια, που αν ανοίξει το στόμα της θα μάθουμε πολλά. Η ενασχόληση της με την τηλεόραση, τα κανάλια, τις ήδη «φτασμένες» παρουσιάστριες, τις ίντριγκες και τις τρικλοποδιές που έχει υποστεί αντί να την ρίξουν κάτω, την έχουν δυναμώσει. Πολλοί μιλάνε για το προφανές, ότι είναι μια όμορφη και σέξυ κοπέλα, αλλά λίγοι είναι αυτοί που έκαναν τον κόπο να μπουν μέσα στο μυαλό της.
 
Γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 1985 (34 ετών, Τοξοτίνα) στην Λευκάδα,  από όπου και κατάγεται. Επιπλέον, πέρασε και τα παιδικά της χρόνια εκεί, μαζί με τους γονείς της και την αδερφή της, Μαρία. Όταν κάποια στιγμή μετακόμισαν στην Αθήνα, εγκαταστάθηκαν στον Κορυδαλλό. Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο μέσα από το διαγωνισμό ομορφιάς του Ant1 κερδίζοντας τον τίτλο της Star Ελλάς το 2005. Από τότε έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου της μόδας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει κάνει αμέτρητες πασαρέλες, φωτογραφήσεις, έχει συμμετάσχει σε αρκετές διαφημίσεις και έχει υπάρξει μούσα για αρκετούς οίκους μόδας.
 
Παράλληλα άρχισε να εργάζεται ως παρουσιάστρια, ξεκινώντας με την καθημερινή συμμετοχή της στην πρωινή εκπομπή του Mega "Όμορφος κόσμος το πρωί", στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου, την τηλεοπτική σεζόν 2007-2008. Τον Οκτώβριο του 2008, παρουσίασε την εκπομπή "TaSPY TV" μαζί με τον Σωτήρη Διαμαντή στον Alpha, αλλά προβλήθηκαν μόνο δύο εκπομπές. Μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα, επέστρεψε το 2012 μέσα από την εκπομπή "Μες στην καλή χαρά" στον Alpha, στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού, αλλά (μαντέψτε), μετά από δυο εβδομάδες της ανακοινώθηκε από το κανάλι η αποχώρησή της από την εκπομπή. Πολλοί μίλησαν τότε για το… χρονικό ενός προαναγγελθέντος συμβάντος.
 
Είναι πολύ προσγειωμένη κοπέλα, πολλοί είπαν ότι σαν συμπαρουσιάστρια του X-Factor 4 στον Σκάϊ, έσωσε πολλές καταστάσεις και αμηχανίες του Σάκη, αλλά εκείνη σε κάθε δήλωση της τον υποστήριζε με πάθος. Όσο για την λεγόμενη ομορφιά της, που όλοι ασχολούνται μ’ αυτό, η ίδια έχει πει: “Δεν είμαι σίγουρη ότι η ομορφιά μπορεί να σώσει τον κόσμο, πιστεύω όμως ότι τα πράγματα θα γίνουν σίγουρα καλύτερα αν όλοι υιοθετήσουμε ένα διαφορετικό τύπο συμπεριφορές, μια άλλη στάση απέναντι στον κόσμο και τη ζωή, σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο”.
 
Όταν ο Γιώργος Λιάγκας κάποια στιγμή σχολίασε την σχέση της με τον εφοπλιστή, Βασίλη Μιχαήλ, άφησε υπονοούμενα ότι η Ευαγγελία «κυνηγάει» τους εφοπλιστές. Η ίδια που δεν χαρίζει κάστανα

 Η συνέχεια εδώ: nikosonline.gr