ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΟΥ

 

Έγινε κι αυτό. Η Ελλάδα της επικοινωνίας πληροφορήθηκε τον τσαμπουκά που διεπράχθη σε σκυλάδικο της Λάρισας, όπου είχε βρισκόταν ο μεγαλομέτοχος της τοπικής ΠΑΕ Αλέξης Κούγιας, μετά τον αγώνα της περασμένης Κυριακής. Δυο τύποι είχαν διάθεση να ενοχλήσουν τον δικηγόρο και την συνοδό του, αλλά δεν γνώριζαν με ποιον είχαν να κάνουν. Πήραν το μάθημα τους, και σα βρεγμένες γάτες την έκαναν με κατεβασμένο το κεφάλι μέχρι το γόνατο.

Τι είχε συμβεί; Ο ίδιος ο Κούγιας σε ερώτημα δημοσιογράφου είπε ότι ένας τον πλησίασε και κάτι άσχημο του έλεγε. Έφαγε τις μάπες του και πριν καλά κάνει στην πάντα ήρθε δεύτερος ενοχλητικός μέσα στο μπουζουκάδικο, αλλά κι αυτόν τον κατάφερε ο δικηγόρος.

Δεν πρόκειται για απλή επίδειξη ανδρισμού, επειδή το επεισόδιο έλαβε δημοσίοτητα. Ούτε καν παίζει περίπτωση να είναι στημένο για να διαφημιστεί η παλληκαριά του Κούγια. Άλλος είναι ο λόγος που ο Κούγιας δεν κράτησε το συμβάν μακριά από τα ΜΜΕ.

Δεν αρέσει στον Κούγια να πρωταγωνιστεί, όπως άλλωστε χωρίς τη δική του υπαιτιότητα έχει συμβεί στο παρελθόν, σε διαπληκτισμούς και βίαιες συμπεριφορές. Προκειμένου, λοιπόν, να μάθουν όσοι ακόμα δεν το έχουν αντιληφθεί, τι θα πάθουν αν τα βάλουν μαζί του, και να μην προσπαθήσουν να τον πλησιάσουν, ας παραδειγματιστούν από την ταπείνωση που υπέστησαν οι δυο μάγκες της Λάρισας.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ Ο ΜΕΣΙ, Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ