Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΝΤΙΑΚΟ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ

 

Οι σοβαρές καταγγελίες του Μαρινάκη που αφορούν την ''απόκρυφη''(;) σχέση του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ Ιβαν Σαββίδη με την ΠΑΕ Ξάνθη έγιναν από το κανάλι One. Ο Μαρινάκης ήθελε την αποκλειστικότητα στο ιδιοκτησίας κανάλι του και γι' αυτό απέφυγε να δώσει συνέντευξη η ΠΑΕ Ολυμπιακός σ' όλα τα μέσα. Και η αναπαραγωγή της καταγγελίας από άλλα ΜΜΕ, ''φιλικά'' ή εξαρτώμενα από τον εφοπλιστή ήταν επόμενο να ρεκλαμάρουν το κανάλι One, την πηγή της αποκλειστικότητας.

Ο Ιβάν Σαββίδης κι αυτός είναι χοντροπαίκτης στην Ελλάδα, όχι μονάχα στη μπάλα. Έχει απλωθεί κι αυτός και ελέχγει νόμιμα και ιδιοκτησιακά το δικό μηντιακό στόλο. Και επειδή είναι σοβαροί και αξιοπερεπείς και ως λειτουργοί του τύπου οι Μαρινάκης, Σαββίδης με τα εκατομμύρια τους παίζουν με τους όρους δημοσιογραφίας και τις επιταγές της ελευθεροτυπίας και δημοκρατίας φέξε μαυ και γλύστρησα.

Διαψεύδει ο ΠΑΟΚ τα έγγραφα που έδωσε στη δημοσίοτητα ο Μαρινάκης, διαβάζεις στα μέσα που ελέγχει ο Σαββίδης. Τι, όμως, αναφέρουν οι καταγγελίες του Μαρινάκη, δεν το λένε. Το σωστό, το δεοντολογικό είναι να αναφερθεί ο φόνος, ποιος σκότωσε, και βέβαια να μην πνιγεί η φωνή του κατηγορούμενου εγκληματία, που ισχυρίζεται την αθωότητατα.

Τι γίνεται; Πόλεμος και επιδειξη δύναμης ανάμεσα σε δυο μηντιακούς ομίλους, λες και αφορά ένα προσωπικό ζήτημα το αν η ΠΑΕ Ξάνθη είναι ή όχι παράρτημα της οικογένειας Σαββίδη. Λες και δεν αφορά το πρωτάθλημα. Λες και αυτή η ιστορία δεν θα φωτιστεί από τη δικαιοσύνη.

Η γελοιότητα του Σύριζα. Που επειδή πήρε τα φράγκα από τους ισχυρούς της πιάτσας προκειμένου να τους παραχωρήσει τις κρατικές συχνότητες σαλιάριζε το παραμύθι ότι θα βάλει κανόνες στο χώρο του τύπου. Με τα πεντακάθαρα λεφτά τους οι Μαρινάκηδες και Σαββίδηδες, όπως κάθε καναλάρχης, κάνει τα κουμάντα του και στην ενημέρωση του... λαού.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟ Η ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ