ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ... ''ΟΧΙ''

 

Όλα είναι εύκολα στον σταρ του σινεμά, των γηπέδων και της ροκ. Με νεύμα θα την ρίξει την γκόμενα, που θα της κάνει τη χάρη να την προσέξει. Το ξέρει πολύ καλά ότι αρέσει, ότι οι ένδεκα στις δέκα κάνουν κρα να ξαπλώσουν μαζί του. Στο φινάλε είναι και γαμώ τις φίρμες, κάθε μέρα, μα κάθε μέρα όλο και κάτι έχουν να γράψουν τα μέσα για την πάρτη του.

Και μην τον παρεξηγούμε τον σταρ, ηθοποιός είναι ή τραγουδιστής και ποδοσφαιριστής, ο οποίος συμπεριφέρεται λες και ο κόσμος είναι στα πόδια του. Στο ό,τι γουστάρει. Στο όποια κάνει κέφι. Οι γυναίκες είναι εκείνες που τον έχουν καλομάθει. Αυτές που δεν λένε ''Όχι'' φταίνε που του έχουν πάρει τα μυαλά.

Η Βικτώρια Οντίντσοβα είναι μοντέλο εκ Ρωσίας και επειδή διαθέτει καυτή κορμοστασιά έχει εξελιχθεί σε περσόνα του instagram. Και να είπε παραμύθι φούρναρης ότι την πολιορκούσε ο τάδε και ο δείνα μόρτης, τα λόγια της βγάζουν μια αλήθεια. Αυτό που λέμε. Ότι με τη βεβαιότητα του ακατανίκητου εραστή ο σταρ την πέφτει σε γνωστή κι άγνωστη.

Ζευγαρωμένος είναι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Νεϋμάρ. Το εκρηκτικό κορίτσι από την Αγία Πετρούπολη με δημοσιοποιημένες 2-3 σχέσεις με επώνυμους στην ατζέντα της, κάρφωσε τους δυο σούπερ σταρ της μπάλας.

- “Γεια σου, πως είσαι;”...» ήταν το μήνυμα που μου έστειλε ο Ρονάλντο. Με τον Νεϋμάρ ανταλλάσσουμε ατάκες, τίποτα δεν έχει προχωρήσει...

Ό,τι πιάσουν οι σταρ, ό,τι τους κάτσει.

Διαβάστε ακόμα:

2019, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ