ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ... ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ

 

Η μαφιόζικη επίθεση στον πρώην ποδοσφαιριστή Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Έκπληξη. Επειδή μέχρι σήμερα δεν είχε ακουστεί τίποτα το ύποπτο και το βρώμικο σε βάρος του Σέρβου, ο οποίος επί Κόκκαλη είχε παίξει δυο σαιζόν στον Ολυμπιακό(2007-09) και μετά κρέμασε τα υποδήματα του, και έγινε σκάουτ επί Μαρινάκη.

Έτσι είναι. Αν κάποιος γίνει στόχος, τον πυροβολήσει άγνωστος, ένα θα πεις. Το θύμα κάπου είναι μπερδεμένο. Υπάρχει πάντα και η περίπτωση του... λάθους. Να έδωσαν λάθος όνομα στον εκτελεστή ή ο πληρωμένος φονιάς να κοπάνησε λάθος άτομο. Η κουβέντα είναι ακαδημαϊκή, δεν αφορά τον συμπαθή Κοβάσεβιτς. Είναι και το άλλο, άλλωστε. Να βγει συμβόλαιο για έντιμο, για πεντακάθαρο πρόσωπο, π.χ. δικαστή, δημοσιογράφο, πολιτικό, διότι αντιστέκεται σε άθλιες προτάσεις.

Το θέμα. Από τη στιγμή που πυροβόλησαν τον 46χρονο ποδοσφαιριστή, που ξεκίνησε από τον Ερυθρό Αστέρα και έπαιξε σε Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, γράφτηκαν εκατοντάδες ρεπορτάζ στα ΜΜΕ, χωρίς να λένε τίποτα. Αυτό είναι το θέμα. Έχεις κάτι να μου πεις; Πέστο. Δεν έχεις; Βούλωστο.

Κατ΄αρχήν. Ποιος τους είπε ότι η δουλειά είναι μαφιόζικη; Η ανευθυνότητα είναι πανηγυρική στα μήντια. Δεν πυροβόλησε... σωστά ο εκτελεστής και γι΄αυτό σώθηκε ο Κοβάσεβιτς, είπαν. Μετά το γύρισαν, ότι δεν ήθελαν να το σκοτώσουν, μόνο να τον εκφοβίσουν. Οπότε βιάστηκε ο Σέρβος όταν είπε πως τον έσωσε ο Θεός. Στη συνέχεια, και προκειμένου κάτι να γράψουν για ένα στόρυ που προκαλεί μυστήριο, άρα περιέργεια, βάλανε στο σενάριο ότι ο λόγος της γκαγκστερικής ενέργειας είναι η κόρη του Κοβάσεβιτς.

Έτσι δουλεύουν τα μέσα. Στα τυφλά. Ό,τι τους πουν. Ό,τι ακούσουν. Ό,τι πέσει, το σηκώνουν. Στα τυφλά.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΛΜΗΡΕΣ