ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΙΗ ΚΡΕΜΟΜΑΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ… ΛΙΑΓΚΑ

 

Έχουμε κι αυτό. Βέβαια. Το ζήτημα είναι σοβαρόν και ενδιαφέρον και χρειάζεται παρακολούθηση. Η υπόθεση της πρώτης, λέει, ερωτικής σχέσης της κυρίας Φαίης Σκορδά, μετά το διαζύγιο της με τον επίσης παρουσιαστή, και περιλάλητον στη showbiz κύριο Γιώργο Λιάγκα.

Και επ’ αυτού είμεθα πτωχοί, να το παραδεχθούμε. Τα ρεπορτάζ των παπαράτσι την πέφτουν σε πρόσωπα χαμηλού αιθερικού, όχι τίποτα αστέρες αληθινούς, που έχουν να επιδείξουν σπουδαία πράγματα στη δουλειά τους. Η Φαίη Σκορδά. Σιγά τα ωά.

Τι φταίει το κορίτσι. Στη φτηνιάρικη ελληνική τηλεόραση βγάζει μεροκάματο. Και η κουτσομπολίστικη δημοσιογραφία υποχρεώνεται να ασκεί το λειτούργημα της με την Μενεγάκη και την Σκορδά.

Οι ενημερωμένοι λένε πως είναι μικρότερος της το νέο αμόρε της 40ρας Φαίης Σκόρδα, από το ηρωϊκό Κιλκίς, που σπούδασε θεατρολόγος, αλλά της έκατσε η τηλεόραση. Καραφλός, αθλητικός, αρρενωπός, γενειοφόρος και επιχειρηματίας. Και οι πάντες αναμένουν στο ακουστικό τους ποια θα είναι η επίσημη αντίδραση του Λιάγκα, του πατέρα των δυο αγοριών της..

Διαβάστε ακόμα:

Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΝ ΑΠΑΤΑΕΙ... ΥΠΕΡΟΧΑ