Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

 

Ο κύριος Ευάγγελος Μαρινάκης γνωστοποίησε ότι προσεβλήθη από τον ιό. Αυτή είναι η είδηση. Δεν είναι είδηση ότι και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κόλλησε κορονοϊό. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Να το ξαναπούμε, για όσους δεν αντελήφθησαν τη μεγάλη διαφορά. Στο πως, δηλαδή, οφείλουν τα ΜΜΕ να μεταδίδουν τα νέα. Όταν φιλοξενουν η δήλωση Μαρινάκη τα ΜΜΕ δεν δίνουν είδηση, αλλά αναμεταδίδουν αυτό που λέει ο Μαρινάκης.

Δεν είναι είδηση ότι ο Μαρινάκης κατέστη θύμα του κορονοϊού. Είδηση θα ήταν αν το τάδε και το δείνα ΜΜΕ έκανε ρεπορτάζ και πράγματι διαπίστωνε ότι αρρώστησε ο εφοπλιστής. Δεν συνέβη αυτό. Αυτό που συνέβη ήταν ΟΛΑ τα μήντια με κλειστά μάτια αποδέχθηκαν τη δήλωση Μαρινάκη.

Τι λέμε; Το πόσο πρόχειρα και κυρίως ανεύθυνα λειτουργούν τα μέσα ενημέρωσης. Ό,τι τους πουν. Ασφαλώς δεν αμφισβητούμε την αλήθεια του Μαρινάκη, ότι νόσησε ο άνθρωπος. Απλά χρησιμοποιούμε ακαδημαϊκά την περίπτωση, για να αναδείξουμε την μαύρη πραγματικότητα. Την ουσιαστική απουσία των ΜΜΕ στη δημόσια ζωή. Ενεργούν ως βαποράκια, ό,τι πει η κυβέρνηση, αλλά και ο κάθε επώνυμος, θεσμικός κι όχι, για θέμα προσωπικό ή γενικώτερου ενδιαφέροντος

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΠΡΩΗΝ ΒΟΗΘΟΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΟΥΛΒΣ