ΠΟΙΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ, ΠΟΙΟΣ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ

 

''Προσοχή στον κορονοϊό!…''. Φοβερά πράγματα. Να προσέχετε, να μένετε στο σπίτι σας, όπως εγώ, συστήνει η Κατερίνα Στικούδη.

Είμαστε σοβαροί; Της πλάκας είμαστε. Του Ελάτε να μας γιαουρτώσετε είμαστε, όταν για ένα πρόβλημα που έχει βάλει στην πρίζα τον πλανήτη όλο τα ΜΜΕ κάνουν τη… δουλειά τους, το καθήκον τους, το λειτούργημα τους, με την παρουσιάστρια του My Style Rocks.

Ρώτησαν τον Γερμανό προπονητή της πρωταθλήτριας Ευρώπης Λίβερπουλ, την πρώτη μούρη σήμερα στον τομέα του, ποια είναι η γνώμη του για τον κορονοϊό. Κι αν είναι σωστό να κλείσουν τα γήπεδα ή να γίνονται ματς χωρίς θεατές. Και τι είπε ο Γιούργκεν Κλοπ;
''Δεν μ’ αρέσει να με ρωτάτε γι’ αυτό το θέμα. Ποιος είμαι εγώ για να έχω άποψη; Δεν είμαι ειδικός, δεν είμαι επιστήμων. Για το συγκεκριμένο πρόβλημα υπεύθυνη απάντηση μόνο ο άσχετος δεν έχει λόγο. Κι εγώ είμαι άσχετος, κακώς απευθύνεστε σε μένα… ''.

Η κυρία Στικούδη και η κυρία Φουρέιρα δεν έχουν καμιά ευθύνη για την τουλάχιστον επιπολαιότητα των ΜΜΕ να συστήνουν τι να κάνει, τι να… προσέχει ο κόσμος με δηλώσεις άσχετων.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑΣ