ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ... ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ

 

Δεν γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα. Συριζαίος ''δημοσιογράφος'' έβγαλε την αγανάκτηση του για το πως διαχειρίζεται η κυβέρνηση την υπόθεση με τον κορονοϊό. Έχει κάθε τέτοιο δικαίωμα, όπως κάθε πολίτης να κρίνει, να κατακρίνει. Άλλο αυτό κι άλλο με πεζοδρομιακό ύφος ο εν λόγω υπάλληλος του Σύριζα στην αντιπολίτευση του να μπερδεύει τον Καραϊσκάκη και να απειλεί ''... όταν γυρίσω θα τους γαμήσω''.

Ποιους; Τους εκλεγμένους της ΝΔ. Κι όταν του έβαλαν πάγο, την έκανε γυριστή. Δεν εννοούσα αυτό που έλεγα, άλλωστε δεν έχω τέτοια δύναμη. Ε, αφού δεν είναι σε θέση να κάνει αυτό που απειλεί, γιατί το λέει; Ή δεν κάνει απειλή, αλλά... προειδοποίηση, για... τιμωρία.

Δεν είναι δημοσιογράφος εκείνος ο οποίος δουλεύει σε κόμμα, όπως ο εν λόγω. Δεν κάνει δημοσιογραφία. Διασυρμός της δημοσιογραφίας είναι να επικαλείται λειτούργημα εκείνος που αμείβεται ως... δημοσιογράφος από κρατικό ή ιδιωτικό εργοδότη που δεν έχει σχέση με δημοσιογραφία. Το κόμμα δεν είναι ΜΜΕ, είναι κάτι άλλο που κακώς χαρακτηρίζεται πολιτική. Δημοσιογραφία, πάντως, δεν ασκεί.

Η δε ΕΣΗΕΑ, το συνδικαλιστικό όργανο των επαγγελματιών δημοσιογράφων, κάνει το κορόιδο όταν τα μέλη της αυτοευνουχίζονται δημοσιογραφικά όταν παρέχουν ''δημοσιογραφικές'' υπηρεσίες σε γραφεία τύπου κι άλλες παρασιτικού χαρακτήρα δουλίτσες.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΜΠΕΚΑΜ ΕΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ