ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ

 

Η τραγουδίστρια χώρισε. Και λοιπόν; Αφού χώρισε πάλι, και είναι ελεύθερη, είμαστε στο περίμενε με ποιον θα ξεκινήσει τον καινούργιο μεγάλο έρωτα της.

Έτσι είναι. Κάθε σχέση της τραγουδίστριας- που είναι άφωνη και δέλτα εθνικής, άσχετο αυτό - λένε τα ρεπορτάζ πως είναι έρωτας μεγάλος. Και για να το λένε τα ρεπορτάζ, κάτι ξέρουν, κάνουν υπεύθυνη ενημέρωση.

Δουλειά είναι κι αυτή. Να βαπτίζεται μεγάλος κι ατέλειωτος έρωτας κάθε περιστασιακός δεσμός, σεξουαλικός, χαρτζηλικωτός, ό,τι άλλο συνδέει δυο άγνωστους οι οποίοι για ένα άλφα διάστημα ανταμώνουν σε νταλαβέρι με ερωτηματικά.

Στο ποδόσφαιρο, όταν γίνει μεταγραφή διαβάζουμε στα ρεπορτάζ το παρελθόν του παικταρά. Σε ποιες ομάδες έπαιξε, και πότε στην κάθεμια. Τι σόι... αποκαλυπτικό ρεπορτάζ είναι αυτό, ότι η δήθεν τραγουδίστρια χώρισε και είναι... ελεύθερη; Εγώ που ενδιαφέρομαι για πάρτη της θέλω να ξέρω την ταρίφα της, εννοώ πόσο πάει το μαλλί, πόσο θα μου κοστίσει, αφού με ενημερώσουν αναλυτικά και για τους προηγούμενους γκόμενους. Τους προηγούμενους μεγάλους έρωτες. Επειδή κι εγώ γουστάρω μεγάλο έρωτα.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ ΤΟΥ GEORGE