ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ...

 
Θλιβερό. Και αποκρουστικό. Σίγουρα αντιτηλεοπτικό. Να βλέπει κανείς στο γυαλί τον κύριο Αντρέα Μικρούτσικο. Συνέβη στην πρεμιέρα του Big Brother. Παρών και ο προ εικοσαετίας παρουσιαστής του συγκεκριμένου reality. 
Ένας Μικρούτσικος, για να αποφύγουμε τις πένθιμες περιγραφές, καμιά σχέση με τον παρουσιαστή που φύσαγε και κτυπούσε υψηλές θεαματικότητες. Ο άνθρωπος είναι για λύπηση. Πέρασε χρόνια δύσκολα και μαύρα, για τούτο και εκείνο το λόγο, αδιάφορο σήμερα, προς τι η παρουσία ενός τσακισμένου βετεράνου; 
Τότε που μετρούσε ο Μικρούτσικος έκανε τα πάντα, από τηλεπαιχνίδια μέχρι ''κοινωνικές'' εκπομπές, όπου ο κάποτε ενταγμένος στην άκρα αριστερά έδινε ρεσιτάλ λαϊκισμού με φιλοξενούμενους κάτι φουκαράδες. Τους άφηνε να βγάζουν τα προσωπικά τους, δηλαδή τη λεχριτοσύνη τους κάποιοι αποτυχημένοι ελεεινοί τύποι, να βρίζουν την γυναίκα τους και ο Μικρούτσικος να αρμέγει θεαματικότητα. Ταμάμ προσκεκλημένος για μια τέτοια εκπομπή είναι σήμερα ο Μικρούτσικος, έτσι ναυάγιο που τον κατάντησε κι αυτόν η πουτάνα κενωνία.
Τραγουδιστής και συνθέτης ήταν ο Μικρούτσικος, τραγουδιστής και συνθέτης είναι και ο Χάρης Βαρθακούρης, ο σημερινός παρουσιαστής του Big Brother. Επειδή δεν πουλάει ο γιος του Πάριου, λέγεται πως σκέφτονται στο κανάλι να δώσουν ρόλο στον Μικρούτσικο. Α, πα, πα, πα... Να προκύψει κι αυτό; Ένα ερείπιο, ένα κουρασμένο παλληκάρι, ένας απόμαχος της δουλειάς, να θεωρείται αναγκαίος σε εκπομπή που δεν πλασάρει μελό και κοινωνική δυστυχία.  
 Διαβάστε ακόμα:

Ο COVID ΜΑΣ ΚΟΒΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ