ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΤΟΥ BIG BROTHER

 
Ενόχλησε κάποιους ψευτοσυντηρητικούς γιατί η κάμερα την έπεσε σε μια γυμνή χοντρούλα του Big Brother, που προσφάτως έκανε πρεμιέρα. Όχι ακριβώς χοντρούλα, μια γεμάτη, πολύ γεμάτη κοπέλλα, τόσο παχειά που τα λίπη κρεμόντουσαν από όλες τις μεριές. Μπρος, πίσω, πλάγια, ολόγυρα. Δεν σκέπτονται οι νεοπουριτανοί ότι και μια γυναίκα με πατσές επάνω της έχει το δικαίωμα της έκθεσης. Γιατί, λοιπόν, να την κομπλάρουν; Να την κομπλεξάρουν. 
Ποιος συντηρητισμός και πουριτανισμός; Καραμπινάτος ρατσισμός είναι αυτός. Να μπορεί να χαρεί το καλλίγραμμο κορμί της ένα κορίτσι κι όχι ένα τσουβάλι κρέας. Απαράδεκτο. 
Στο φινάλε το πράμα διαδραματίστηκε στο ντους του ελληνικού Big Brother, ενός τηλεοπτικού προγράμματος όπου όλα επιτρέπονται. Εννοώ όποια αηδία σκεφτεί κανείς, από την παραγωγή, τον παρουσιαστή και τους... διαγωνιζόμενους της εν λόγω μαλακίας που λέγεται Big Brother. Στη φώτο, γυμνή ''παίκτρια'' στο βρετανικό Big Brother, η οποία ξεχάστηκε γυμνή, αλλά από σεμνότητα το κορίτσι έτρεξε κατ' ευθείαν στην πετσέτα μπροστά της , να καλυφθεί, όταν αντελήφθη πως την έχει συλλάβει η κάμερα.
Έτσι που λες. Απαράδεκτα δεν είναι τα πλάνα σε γυμνή ''παίκτρια'' του ελληνικού Big Brother. Απαράδεκτο είναι το show. Και περισσότερο απαράδεκτοι είναι όσοι χάνουν τον καιρό τους παρακολουθώντας την κάθε μαλακία που λέγεται. Απαράδεκτοι επίσης είναι όσοι έχουν αναλάβει το ρόλο του... σχολιαστή, που κρίνουν την κάθε μαλακία που θα ακουστεί εκεί μέσα.  
Διαβάστε ακόμα:

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ...