ΟΤΑΝ ΑΡΝΕΙΤΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ, ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ...

 
Όλα έχουν την αιτία τους. Θα γνωρίσει κανείς το χάος, δηλαδή δεν θα βγάλει άκρη, αν αναζητήσει την αιτία γιατί κάποιες γυναίκες προτιμούν να συνουσιαστούν πρωκτικά. Ψάξε βρες! Που σημαίνει να θες να παραστήσεις έναν άλλον Σίγκμουντ Φρόυντ. Τι συνέβη από την παιδική της ηλικία, γιατί ένα κορίτσι εθίστηκε σεξουαλικά από πίσω. Ψάξε βρες! Αν το βρεις...
Μένουμε στο γεγονός. Ότι ένα άλφα ποσοστό γυναικών κάνει κέφι την πρωκτική επαφή, κι αυτή η συγκεκριμένη κατηγορία είναι επιρρεπής να απατήσει τον σύζυγο, τον σύντροφο. Γιατί, αλήθεια; Προφανής ο λόγος. Επειδή διστάζει, ντρέπεται να ομολογήσει στον άντρα της ότι είναι πρωκτόφιλη. Και, απελευθερωμένη ή ενοχική, αναζητά με τον δικό της τρόπο την ικανοποίηση με τυχαίο εραστή.

Πως προέκυψε η επιθυμία, πιο σωστά η ανάγκη της σεξουαλικής απόλαυσης από πίσω; Επειδή, ίσως, ανήλικη ακόμα δεν ήθελε να χάσει την παρθενιά της και στον- απαιτητικό για οπωσδήποτε διείσδυση -γκόμενο αντί του αιδοίου παρέδιδε το κλειδί στο πισωπόρτι. Οι σεξολόγοι το λένε ‘’μεταφορά ή μετακίνηση της ερωτογενούς ζώνης’’. Το κορίτσι με τη χρήση στο συγκεκριμένο σημείο του σώματος συνήθισε να ικανοποιείται με την σοδομία. Και με τον καιρό νεκρώθηκε σεξουαλικά στην μπροστινή πύλη των θαυμάτων.

Τι κάνει ο ανήρ όταν η δικιά του αρνείται, δεν τον θέλει σουφρογάμη. Εκείνος βλέπεις τα οπίσθια της, τσιτωμένο μπαλόνι έτοιμο να σκάσει. Είναι πωπός προκλητικός, με γλουτούς σπαρταριστους κι αυτός δεν κρατιέται, να ορμήξει, αλλά η κυρία δεν επιτρέπει να περάσει την οδό των Σοδόμων.

Αν σκαμπάζεις από θρησκευτικά, τα Σόδομα, ήταν η αμαρτωλή πόλη που καταστράφηκε από τον Θεό. Όπως και τα Γόμμορα. Έτσι βγήκε η λέξη σοδομισμός, σοδομιστής, δηλαδή ο ομοφυλόφιλος, ο σταχτομάγκαλος στην αργκώ των μυημένων..

Επί του θέματος. Λάθος του άντρα, αν η σύντροφος δεν συμφωνεί, αυτός να γίνεται πιεστικός. Σε καμιά περίπτωση. Αν είναι να γίνει το πράμα, θα γίνει, θα ΄ρθει μόνο του. Η συγκεκριμένη επιχείρηση δεν επιβάλλεται με θυμό, με βία. Ποτέ. Όταν εκείνης της είναι άγνωστος αυτός ο τρόπος στο σεξ. Γι' αυτό διστάζει. Και δικαιολογημένα φοβάται ότι θα πονέσει, διότι ‘’εκεί’’ δεν υπάρχουν υγρά να διευκολύνουν τη διείσδυση, όπως στο αιδοίο.

Οι πονηροί άντρες ακριβώς στη συγκεκριμένη περιοχή ''δουλεύουν’’ με χάδια, με φιλιά, με γλυκόλογα. Ξεκινούν από την κωλοχωρίστρα στη βάση της σπονδυλικής στήλης και επιμένουν στα δύο λοφάκια. Με την ελπίδα η γυναίκα να ερεθιστεί, να μειωθεί η αμυντική της στάση, ίσως να της περάσει η σκέψη πως κι ‘’εκεί’’ παράγεται σεξουαλική ηδονή, κι έτσι ίσως αφεθεί παθητικά....
Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΑ 40 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΝΤΟΥΖΕΝΙΑ ΤΗΣ