ΟΠΛΟ ΠΑΟΚ ΤΟ ''ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ'' ΕΚΤΟΣ ΓΚΟΛ

 

Καλά τα πήγε ο ΠΑΟΚ στο Κράσνονταρ, στάθηκε ζόρικα μέχρι το τέλος, έχασε 2-1, αλλά έδειξε ότι ''την έχει'' την πρόκριση σε βάρος της ρωσικής αντιπάλου. Τα πράγματα θα ήταν καλύτερα αν είχε προηγηθεί από πολύ ενωρίς με πέναλτυ. Καλύτερα, διότι ένα γρήγορο γκολ εκτός έδρας αιφνιδιάζει την μέτρια ομάδα, όπως είναι αυτή η Κράσνονταρ. Ο Πέλκας απέδειξε ότι ποδοσφαιριστής με γελοίο κούρεμα σαν το δικό του, είναι πράγματι απρόβλεπτος στην αντίπαλη περιοχή. Απέτυχε στο πέναλτυ και έδωσε στον ΠΑΟΚ την πρωτοπορία στο σκορ με γκολ τσαχπίνικο έχοντας την πλάτη στο τέρμα.

Ήταν ένα ''εργοστασιακό'' γκολ το 0-1 του ΠΑΟΚ. Παραγωγής από την προπόνηση. Γκολ σχεδιασμού, πιο σωστά προσχεδιασμού. Βγήκε με αντεπίθεση, με μακρινές και λίγες μπαλιές. Αντίθετα, η ρωσική ομάδα, κι αυτή στο πνεύμα του ΟΗΕ, με παίκτες απ’ όλες τις φυλές, έψαχνε το γκολ, με οριζόντιο ποδόσφαιρο, μικρές και πολλές πάσες. Και αρκετά λάθη.

Και τι ψάρια μπορούσε να πιάσει η Κράσνονταρ, απέναντι στον αμυντικό ΠΑΟΚ; Κι όμως! Από το πουθενά οι γηπεδούχοι βρέθηκαν όσο κρατιόταν το 0-0 σε θέση βολής μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ, με δυο και τρεις παίκτες, Έπεσαν στην πολύ καλή νύχτα του Σέρβου τερματοφυλάκα του ΠΑΟΚ.

Όπλο του ΠΑΟΚ στη ρεβάνς το εκτός έδρας γκολ. Τίποτα δεν είναι σίγουρο, βέβαια. Μόνο ότι το 0-1 από τον Πέλκα θα ορίσει την τακτική του ΠΑΟΚ στη ρεβάνς της Τούμπας.

Κράσνονταρ και ΠΑΟΚ μ’ αυτά που έδειξαν θέλουν πολλά ψωμιά ακόμα για να σταθούν ανταγωνιστικά στους ομίλους του champions league. Ποιος ασχολείται με τέτοιες λεπτομέρειες, θα πεις. Αυτό που καίει είναι ποιος από τους δυο θα προκριθεί.

Διαβαστε ακομα:

ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΤΙΜΑΕΙ ΤΗΝ... ΚΥΡΑ ΤΟΥ