ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ ΚΟΤΖΑΜ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟΥΣ GAY

 

Ποιος τσάρος πασών των Ρωσιών. Η εξουσία του τσάρου είναι μία γραφική ιστορία για μυθιστορήματα γοτθικού τύπου σε σύγκριση με την παντοδυναμία του Βλαντιμίρ Πούτιν. Καμμία σχέση ο πρώην αρχιπράκτορας της Κα Γκε Μπε με τον βερμπαλιστή Μιχαήλ Γκορμπατσώφ και τον βαρελόφρονα Μπόρις Γιέλτσιν.

Πούτιν, κύριοι. Αποδυτηριάκιας μιλάει. Ένα κάρο ιστορικοί και πολιτικοί αναλυτές εδώ και έναν αιώνα γράφουν ατελείωτα πράγματα για τη μεγάλη, την ιστορική, την τεράστια Οκτωβριανή επανάσταση των μπολσεβίκων που δήθεν άλλαξε, προσπάθησε να αλλάξει τον κόσμο. Λένιν, Στάλιν και σία ο Βλαδίμηρος τους έκανε χθεσινή μπύρα. Η απόλυτη προσωπική, η ηγεμονική, αυτοκρατορική ισχύ του κράτους σήμερα ο Πούτιν.

Φοβερά πράγματα. Ο Πούτιν ξεβρακώθηκε στους gay, λόγω των ολυμπιακών αγώνων. Κανονικό στρηπτήζ. Παρέδωσε ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης, νυχοκόπτη, αναπτήρα, σταυρουδάκια, κομπολόγια, κομποσχοίνια, ζωστήρες, τιράντες, τα πάντα όλα.

Τέρμα και τελείωσε. Οι gay σαρώνουν και όλες οι χώρες έτσι ή, αλλοιώς υποχρεώνονται να αναγνωρίσουν, να νομιμοποιήσουν τα δικαιώματά τους. Δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής. Η Ρωσία του Πούτιν, όμως, σαν εθνική κι όχι πολυεθνική χώρα κάνει αντίσταση στους ομοφυλόφιλους. Και ξαφνικά ο μαυροζωνάτος στο καράτε την κάνει γυριστή.

Δεν το είπε, όμως αυτό εννοεί ο Πούτιν. Ότι ο νόμος της Ρωσίας που προβλέπει φυλάκιση για τους gay δεν θα ισχύει στις ημέρες των χειμερινών ολυμπιακών αγώνων, που θα αρχίσουν τον προσεχή μήνα. «Μη φοβάσθε, να έρθετε όλοι, δεν θα πειράξουμε κανένα…» είπε ο Βλάντο.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μπερεζόφσκι, ο Πούτιν και ο «Μπαρμπαρόσα»