REALITY SHOW ΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Στο ποδόσφαιρο, εκεί όπου μονάχα η αξία, ο προπονητής κι όχι κάποιος άλλος πίτουρας, θα φτιάξει την ενδεκάδα από τους 25 περίπου ποδοσφαιριστές της ομάδας. Κι αν κάποιος δεν πάει καλά, επιτόπου θα αντικατασταθεί.

Στην πολιτική τι γίνεται; Υπουργός και δήμαρχος μπορεί να γίνει κάποιος από το πουθενά. Με μοναδικό διαβατήριο την αναγνωρισιμότητά του, ίσως και τη δημοφιλία του, η οποία όμως οφείλεται σε δραστηριότητα ξένη με την πολιτική.

Φοβερά πράγματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταλήξει στον μουσικοσυνθέτη Μικρούτσικο και τον ηθοποιό Κιμούλη. Δυο ανθρώπους, ποιοτικούς και πετυχημένους, όμως με σκέψη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην τέχνη τους.

Αδιάφορο για τον ΣΥΡΙΖΑ αν ο Κιμούλης ή, ο Μικρούτσικος είναι ικανοί να ανταποκριθούν στα καθήκοντα του δημάρχου. Σα σκέτη χουλιγκάνικη εξέδρα το κόμμα της αντιπολίτευσης ενδιαφέρεται μονάχα για τη νίκη. Να κερδίσει το Δήμο.

Παλαιοκομματικά ενεργεί ο ΣΥΡΙΖΑ και γι’ αυτό δεν επιλέγει ποιος θα μπορούσε να είναι καλύτερος δήμαρχος, αλλά ποιος θα κάνει μεγαλύτερο επικοινωνιακό γκελ. Αμερικανιές.

Το ίδιο κάνουν όλα τα κόμματα. Σα να είναι καλλιστεία οι εκλογές. Ένα τηλεοπτικό reality show. Ποιος θα αρέσει περισσότερο στο κοινό, που στο φινάλε αυτό ορίζει τα κριτήρια επιλογής των προσώπων από τα κόμματα.

Διαβάστε ακόμα:

Μπάρακ Ομπάμα και ελληνικό πρωτάθλημα