Η ΣΕΞΙ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Προκλητική είναι η άρνηση της κυρίας υπουργού τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη να κατέλθει υποψήφια δήμαρχος Αθηναίων. Επειδή, όμως, η πολιτικοποίηση στην εγχώρια κομματική Ιερουσαλήμ είναι για τα μπάζα η σέξυ υπουργός περνάει ότι δεν έχει φιλοδοξίες, άρα είναι μία σεμνή πολιτικός, δεν έχουν πάρει αέρα τα μυαλά της. Παραμύθια.

Κατ’ αρχήν το υπουργείο δεν είναι δικό της. Το κάθε υπουργείο του κάθε υπουργού. Υποτίθεται ότι ο πολιτικός διορίζεται στο υπουργείο για να επιτελέσει δημόσιο λειτούργημα. Τι κόλπο είναι αυτό, να λέει η κάθε Όλγα Κεφαλογιάννη «Δεν φεύγω από το υπουργείο, για το δημαρχείο». Σα να μας λέει Δεν πουλάω το σπίτι μου, το σκάφος μου, τη γούνα μου.

Εξ ορισμού ο πολιτικός είναι στρατευμένος. Στο κόμμα του. Ο λαός τον εκλέγει, αλλά το κόμμα αποφασίζει πού θα χρησιμοποιηθεί. Στην κυβέρνηση, στην τοπική αυτοδιοίκηση, στην περιφέρεια αν χρειαστεί να τον μετακινήσει.

Η κυρία Όλγα είναι από τζάκι, όμως. Όπως κάποτε μετρούσε η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη. Αυτή, όχι ο Καραμανλής, αποφάσισε να διεκδικήσει το Δήμο Αθηναίων για να ενισχύσει την υποψηφιότητα της στην αρχηγία της ΝΔ. Όπως επίσης η ίδια η κυρία Μπακογιάννη κι όχι ο Καραμανλής είχε αποφασίσει να εγκαταλείψει στα δύο χρόνια τον Δήμο Αθηναίων για να γίνει υπουργός εξωτερικών.

Αν έχει άντερα ο Σαμαράς ας ζορίσει την πιασάρικη, κατά τη διαφημιστική ορολογία, Όλγα μας να κατέβει για δήμαρχος. Όπως θα πρέπει να συμφωνήσει η κυρία Κεφαλογιάννη να αφήσει το υπουργείο τουρισμού, αν την κάνουν μεταγραφή σ’  άλλο υπουργείο.

Διαβάστε ακόμα:

Reality show για ΣΥΡΙΖΑ ο Δήμος Αθηναίων