ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΑΛΗΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Είμαστε για βρούβες. Τι άλλο να πω. Άτομα υποτίθεται σοβαρά, με άσπρα μαλλιά, προβληματιζόμενοι και ανησυχούντες για τον τόπο, γι’ αυτό το απίστευτο λορδεμπού, και κάνουν χοντρομαλακίες. Η κίνηση των «58», λέει. Αν είναι δυνατόν. Δεν σέβονται την ηλικία τους, ό,τι έχουν καταφέρει στη ζωή τους, σαν επαγγελματίες, επιστήμονες, καλλιτέχνες, διανοούμενοι και θέλουν να κτίσουν σπιτάκια στην άμμο.

Ο σοβαρός κύριος Γιάννης Πανούσης, βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, διακεκριμένος επιστήμονας, έδωσε κι αυτός την δική του ατάκα για τους «58». Είπε ότι Δεν είναι κεντροαριστερά, αλλά κεντροδεξιά. Με τι ασχολούνται. Με λόγια. Με ταμπέλες. Δεν είναι αυτό που λένε, είναι άλλο. Όχι δεν είναι άλλο, είναι εκείνο.

Η γνώμη του αποδυτηριάκια για τους «58» είναι άλλη. Δεν πρόκειται για κεντροαριστερά, ούτε για κεντροδεξιά. Πρόκειται για μια κίνηση της πλάκας. Και της απάτης κίνησης. Αυτό δεν σημαίνει πως στερείται πιθανότητας να εξελιχθεί. Να μπει στο παιχνίδι της πολιτικής.

Όλα τα κόμματα δουλεύουν τον κόσμο. Δεν έχουν άλλη επιλογή, δηλαδή. Όταν ο κόσμος θέλει να δουλευτεί, ψοφάει ο φουκαράς ο κόσμος από κάπου να πιαστεί. Από το νέο, το καινούργιο, που θα δώσει ελπίδα. Κι αυτά πάλι από την αρχή. Με τα ίδια πρόσωπα, που προέρχονται από τα ίδια κόμματα, σ’ ένα άλλο μαγαζί, με μια άλλη ταμπέλα.

Κι όλοι αυτοί της κίνησης των «58» να κατηγορούν όχι προσωπικά κανέναν, αλλά τις ταμπέλες από τις όποιες οι ίδιοι προέρχονται. Είπαμε. Είμαστε για βρούβες. Είναι το θαύμα των θαυμάτων πώς την βγάλαμε καθαρή μέχρι σήμερα.

Διαβάστε ακόμα:

Ούτε ένα στα 10.000 κόμματα βρήκε δίχτυα