ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ AIDS Ο ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ

 

Πώς το ξέρουν για τον κύριο Γρηγόρη Βαλιανάτο; Ερώτηση είναι αυτή. Όλοι αυτοί που τον συγχαίρουν διότι απεκάλυψε(;) ότι έχει AIDS, πώς το ξέρουν ότι λέει την αλήθεια. Κι όλοι αυτοί που την είδαν αλλοιώς τη δουλειά, που του τα έχωσαν κανονικά.

“Είμαι οροθετικός” ισχυρίστηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων. Ο ένας από τους υποψηφίους δημάρχους, για να κάνουμε ταμείο. Μιλάει ο αποδυτηριάκιας. Δηλαδή; Σκέπτεται ο αποδυτηριάκιας ο οποίος ούτε επαινεί, ούτε κατηγορεί. Επειδή δεν ξέρει.

Το ξέρω ότι έχει AIDS ο Βαλιανάτος; Δεν το ξέρω. Ο ίδιος ο Γρηγόρης το λέει. Και επειδή το λέει, πράγματι ισχύει; Υποψήφιος είναι και κάνει δύο πράγματα. Πρώτον να μαζεύει ψήφους και δεύτερον να υπονομεύσει έτσι ή, αλλοιώς τους άλλους υποψηφίους. Πήρες πρέφα;

Αν είναι το προεκλογικό κόλπο του αιώνα αυτό του Βαλιανάτου; Και να προκαλέσει τη συμπάθεια προς το πρόσωπό του, και..., τι; Ο αποδυτηριάκιας να το πει κι αυτό! Όλα εγώ!

Μήπως έχει AIDS κι άλλος υποψήφιος δήμαρχος. Το ξέρουμε; Δεν το ξέρουμε. Ο Βαλιανάτος, όμως, λέγοντας ότι Εγώ είμαι οροθετικός μήπως θέλει να αφήσει υπονοούμενα για κάποιον άλλον, κάποιους άλλους υποψηφίους.

Ξέρεις, ρε, τι θα πει προεκλογικός αγώνας; Τα δίνω όλα. Αυτό θα πει. Η gay κοινότητα, αλλά και η περί τους ομοφυλόφιλους, φανερούς και κρυφούς, έχει και τον περίγυρό της. Τα είπε ένα προς ένα ο ίδιος ο Γρηγόρης Βαλιανάτος. Λεσβίες, bisexual (αμφιφυλόφιλοι), bicurious (αμφιπερίεργοι), τρανσέξουαλ (διεμφυλικοί), παρενδυτικοί, ερμαφρόδιτοι. Η γκάμα είναι μεγάλη.

Όλες οι μεγάλες πρωτεύουσες της Ευρώπης έχουν ήδη εκλέξει καραμπινάτο και αυτοδηλωμένο gay δήμαρχο. Γιατί όχι και η Αθήνα με τη γνωστή παράδοση στην κουλτούρα της ομοφυλοφιλίας από την εποχή της κλασικής αρχαιότητας.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Βαλιανάτος απειλεί με αποκαλύψεις άλλους υποψήφιους δημάρχους