ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Ο Σύριζα είναι το νέο ΠΑΣΟΚ, είπε ο Κουτσούμπας του ΚΚΕ. Για νέο το λέει; Είναι και μαρξιστής ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ και μιλάει απατεωνίστικα, όχι διαλεκτικά. Γιατί, δηλαδή, ο σύριζα είναι το νέο ΠΑΣΟΚ, που πράγματι είναι; Δεν θέλει ερώτημα. Επειδή ο κόσμος θέλει ένα νέο ΠΑΣΟΚ στη θέση του παληού.

Επειδή ο κόσμος δεν θέλει να πάει προς τα αριστερά και βολεύεται με την ψευτοαριστερά του σύριζα.

Να πω και το άλλο. Δεν κέρδισε τον κόσμο ο σύριζα κι έγινε αντιπολίτευση σε μια νύχτα. Όχι, βέβαια. Ο κόσμος αποφάσισε, ο απατεώνας κόσμος αποφάσισε να βάλει στο περιθώριο το κόμμα που του έκανε τα κέφια 30 χρόνια και από τη μια στιγμή στην άλλη έβαλε στη καβάτζα και έτοιμο να κυβερνήσει τον σύριζα.

Είπε και μια άλλη πατάτα ο χοντρός. Ότι ο Λαφαζάνης είναι το αριστερό άλλοθι του Τσίπρα. Δηλαδή; Ότι ο Τσίπρας το παίζει μαϊμού αριστερός, ότι παραμυθιάζει τους αριστερούς με το να κρατάει στον σύριζα κι έναν αληθινό αριστερό, τον Λαφαζάνη.

Ο Λαφαζάνης, όμως, είναι φίδι στον κόρφο του σύριζα. Δεν τον θέλει με τίποτα η ομάδα Τσίπρα που έχει το κουμάντο στο κόμμα. Κι αν τον ξεφορτωνόντουσαν τον Λαφαζάνη, τότε τα ποσοστά του Τσίπρα θα ανέβαιναν. Τι, δηλαδή; Ο κόσμος θέλει να ψηφίσει αριστερά και γι' αυτό την ψάχνει με τον Τσίπρα; Όχι, βέβαια. Ο κόσμος ποτέ δεν ψηφίζει αριστερά, ψηφίζει πάντα διαμαρτυρόμενος. Ψηφίζει πάντα αντικυβερνητικά. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Διαβάστε ακόμα:

Και 150 είναι πολλοί βουλευτές