Η ΖΩΗ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΗΛΙΚΗΣ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Σκάνδαλο, λέει. Μια κυριακάτικη εφημερίδα απεκάλυψε, λέει, ότι για 18 χρόνια η μητέρα της βουλευτίνας Ζωής Κωνσταντοπούλου εισέπραττε επίδομα ανηλίκων για τις δυο κόρες της. Το σκάνδαλο, λέει, παίρνει άλλη διάσταση διότι η μητέρα των δυο κοριτσιών, που έχουν πατέρα τον πρώην αρχηγό του Συνασπισμού, είναι η συνταξιούχος δημοσιογράφος Λίνα Αλεξίου, μέλος του ΕΣΡ, του θεσμικού οργάνου που εποπτεύει ραδιόφωνα και τηλεόραση.

Από την πλευρά τους, μάνα και κόρη, είπαν τα δικά τους, όμως χωρίς να διευκρινίζουν αν το ρεπορτάζ της εφημερίδος είναι αστήρικτο.

Επί της ουσίας. Δυστυχώς τρώμε στη μάπα αποκαλύψεις και καταγγελίες χωρίς να πλησιάζουν την ουσία του κάθε πράγματος. Θαρρώ πως η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, με τη συμπεριφορά της, σα βουλευτίνα του σύριζα, αξίζει το επίδομα ανήλικης. Δεν κάνω ούτε χιούμορ, ούτε έχω καμμία διάθεση να την κατηγορήσω την κοπέλλα.

Ο ελληνικός λαός την έστειλε στη Βουλή, απόφαση σεβαστή, όμως το κορίτσι, λέω για την κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, έχει μια παρουσία παιδίσκης. Μια υστερικού τύπου εμμονή επιδεικνύει για να κοντράρει, συνήθως χωρίς λόγο, σίγουρα χωρίς αποτέλεσμα πολιτικό. Καμμία ωριμότητα, κανένας αυτοέλεγχος. Μέχρι νεωτέρας δικαιούται το επίδομα της ανήλικης.

Διαβάστε ακόμα:

Το ρεκόρ στο διαζύγιο της Γιάννας