ΝΕΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ Ο ΜΩΡΑΛΗΣ

Πηγή: INTIME
 

Έχει πιθανότητες ο Ολυμπιακός, δηλαδή προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, να εκλέξει δήμαρχο στον Πειραιά; Γιατί να μην έχει. Καλό και άξιο παιδί ο Μώραλης, σου λένε, όμως δεν είναι το βαρύ «όνομα» για τόσο μεγάλο πόστο. Σιγά, ρε. Και ποιος είναι ο Καμίνης που βγήκε δήμαρχος στην Αθήνα, μάλιστα.

Το ερώτημα είναι αν η δυναμική του Ολυμπιακού φθάνει για να διεκδικήσει ένας άνθρωπος της ομάδας το αξίωμα που παραδοσιακά αποτελεί «πολιτική περιουσία» των μεγάλων κομμάτων. Πλάκα κάνουμε.

Ας αφήσουμε στην άκρη το παιχνίδι που γίνεται στη ΝΔ και σας το έχω αποκαλύψει. Οποιος δεν το έχει διαβάσει ας πατήσει στο τέλος του κειμένου τη σχετική παραπομπή.

Ποια μεγάλα κόμματα; Αστειευόμαστε αν εννοούμε το ΠΑΣΟΚ μεγάλο κόμμα. Ήταν, δεν είναι. Η δε ΝΔ πόσο περισσότερο ή, λιγώτερο από το 20% να πιάνει; Είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ. Και λοιπόν; Δεν υπάρχει το κόμμα του Τσίπρα απέναντι στη σταθερή αξία του Ολυμπιακού.

Τι θέλω να πω. Πριν από 2 χρόνια ο Συριζα ήταν στο 5% και εκτινάχθηκε στο 25% λόγω της φθοράς των ΠΑΣΟΚ, ΝΔ. Έχει δηλαδή, ένα ποσοστό 30% σήμερα που δεν του ανήκει, που αύριο μπορεί να γίνει 40% αλλά και 10% ανάλογα με τις εξελίξεις. Να σκάσει μύτη π.χ. ένα ανύπαρκτο Ποτάμι κάποιου Θεοδωράκη, όχι με σακίδιο, αλλά με σάμσονάιτ και γίνει παίκτης του 10-15%.

Διαβάστε ακόμα:

Αποκάλυψη: Η ΝΔ στηρίζει τον Μαρινάκη!!!