Ο ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΚΟΡΟΙΔΙΛΙΚΙ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Πιο κοροϊδιλίκι δεν γίνεται. Μιλάμε με γεγονότα. Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος έβγαλε φιρμάνι σα δερβέναγας και λέει σ’ όσους τον ψήφισαν να προτιμήσουν Καμίνη κι όχι Σακελλαρίδη τη δεύτερη Κυριακή. Είπαμε. Πιο κοροϊδιλίκι δεν γίνεται.

Την προεκλογική περίοδο ο Σπηλιωτόπουλος τα έχωνε, τα παράχωνε στον δήμαρχο Καμίνη. Και όταν άνοιξαν οι κάλπες προτείνει να ψηφιστεί ο αποτυχημένος δήμαρχος, όχι αυτός που δεν έχει δοκιμαστεί, ο Σακελλαρίδης.

Το άλλο. Μέχρι να πάρει το χρίσμα του κυβερνητικού υποψήφιου ο Σπηλιωτόπουλος ούτε καν είχε ασχοληθεί με τον Καμίνη. Επιτόπου, όμως, ανεκάλυψε ότι είναι ακατάλληλος, μέχρι που βγήκαν τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής.

Δεν μιλάμε προσωπικά για τη συμπεριφορά του Σπηλιωτόπουλου. Ο καθένας στη θέση του το ίδιο κάνει. Όλοι οι υποψήφιοι, όλων των κομμάτων παίζουν σχεδόν την ίδια μπάλλα. Πάσχουν να βρουν κάτι από το τίποτα για να δείξουν ότι διαφέρουν.

Άλλο κοροϊδιλίκι, για να μην πούμε κάτι βαρύτερο. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αυτός ο νερόβραστος Κεδίκογλου είπε τη μεγάλη κουβέντα: «Η κυβέρνηση στηρίζει Καμίνη και Σγουρό». Η αποθέωση του ναζιστικού φασισμού.

Αν, δηλαδή, εκλεγούν οι υποψήφιοι του Σύριζα, Σακελλαρίδης και Δούρου, η κυβέρνηση δεν θα τους στηρίξει; Θα μου πει κάποιος ότι ο ασπρομαλλιάς εννοεί ότι η κυβέρνηση στηρίζει προεκλογικά, δηλαδή στήριξη μιας εβδομάδας, τους Καμίνη, Σγουρό.

Με ποιον τρόπο; Ρωτάω με ποιον τρόπο η κυβέρνηση θα στηρίξει κάποιους. Θα τους δώσει λεφτά. Θα τους επιτρέψει να κολλήσουν αφίσες μόνον αυτοί. Θα τους προμοτάρει από τα κρατικά ΜΜΕ.

Στις δημοκρατίες η κυβέρνηση εκπροσωπεί όλους, τους δικούς μας και τους άλλους. Όλους. Η κυβέρνηση δεν νομιμοποιείται πολιτικά, δημοκρατικά να στηρίζει, να υποστηρίζει ούτε τους κομματικούς υποψηφίους της ΝΔ. Αυτή είναι δουλειά του κόμματος της ΝΔ, όχι της κυβέρνησης.

Διαβάστε ακόμα:

Δούρου και Σακελλαρίδης ηττήθηκαν