ΜΗΝ ΚΟΥΝΑΣ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ, ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Αυτό θα πει Ανεξάρτητος Έλληνας. Να το λες στην πράξη κι όχι στα λόγια, ακόμα και στο ίδιο σου το κόμμα. Ανεξαρτητοποιήθηκε, λέει, ο Ανεξάρτητος κύριος Βασίλης Καπερνάρος από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Και είπε τη  μεγάλη κουβέντα Δεν πάω σ' άλλο κόμμα.

Δεν είπε το άλλο ο κύριος βουλευτής και αποτυχών υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων. Ότι για μένα τελείωσε η πολιτική. Έτσι είναι. Αν κατέβει υποψήφιος βουλευτής σαν ανεξάρτητος δεν πρόκειται να εκλεγεί, με τίποτα. Είχε εκλεγεί όχι επειδή ασπάζεται την ανεξαρτησία του, αλλά διότι ήταν σε κόμμα, στο συγκεκριμένο κόμμα με τίτλο Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Αν, δηλαδή, αύριο, μεθαύριο κάνει μεταγραφή σ' άλλο κόμμα ο κύριος Καπερνάρος θα του βάλει κάποιος πρόστιμο; Θα του ρίξουν γιαούρτι. Ποιος ασχολείται.

Ο δε Τέρενς Κουίκ έριξε κι αυτός τη δική του μολότωφ. “Όποιος φεύγει από τους Ανεξάρτητους Έλληνες κάνει χώρο σε περισσότερους που θα έλθουν”. Δηλαδή; Ότι ο Καπερνάρος μετράει, ότι το κενό του είναι μεγάλο. Αλήθεια, ο Κουίκ, που κι αυτόν τον βλέπω για ΝΔ, μίλησε σα βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων ή, σαν αυριανός αρχηγός στο υπό διάλυση κόμμα;

Διαβάστε ακόμα:

Φευγάτοι οι Ανεξάρτητοι Ελληνες