ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ Η ΡΑΧΗΛ, ΣΤΟΝ ΕΞΩΣΤΗ Ο ΧΑΙΚΑΛΗΣ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Έχει καμμία σχέση η κυρία Ραχήλ, μία είναι η Ραχήλ, η Μακρή, των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με την αποχώρηση από το κόμμα του κυρίου Καπερνάρου; Μπορεί να έχει. Μπορεί να μην έχει, όμως ο αποχωρήσας μουρμουρίζει ότι η υπαίτια που τα έσπασε ο μπαταλιαστός δικηγόρος με τον Καμμένο είναι η συνάδελφός του στη Βουλή κυρία Ραχήλ.

“Μπαταλιαστός”, από την αγγλική λέξη μπατλ, που σημαίνει μάχη, λέμε τον σκληρό, τον δυναμικό, τον μαχόμενο. Τέτοιος είναι ο νευρώδης και νευρωτικός κύριος Καπερνάρος που κατέβηκε υποψήφιος δήμαρχος στην Αθήνα, ενώ το χρίσμα από τον Καμμένο το ήθελε η κυρία Ραχήλ.

“Πάνο, αν κατέβω εγώ υποψήφια δήμαρχος κι όχι ο Καπερνάρος, θα σχίσω, διότι αρέσω”.

Να, γιατί λέει ο δικηγόρος ότι δεν αβαντάρισε το κόμμα την υποψηφιότητά μου στην Αθήνα. Και γιατί να κάτσω μαζύ σας, όταν με θέλετε δεύτερο πλάνο, πρώτο την Ραχήλ, δεύτερο εγώ, πίσω στον εξώστη με τον Χαϊκάλη.

Προωθείται τώρα από τον αρχηγό του κόμματος η Ραχήλ που είχε απειλήσει να την κάνει για τον Σύριζα και ο Καμμένος της είχε πει Κάτσε, θα έχεις ό, τι θέλεις και κόψε το φλερτ με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, που θέλει να σου κάνει μεταγραφή.

Διαβάστε ακόμα:

Μην κουνάς το δάκτυλο, είσαι για πρόστιμο