Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Ψάχνεται η Ντόρα. Επόμενο είναι. Δεν υπάρχει γι' αυτήν άλλος γύρος. Έχασε το ντέρμπυ της ζωής της πριν από πέντε χρόνια και από τότε την πήρε η κάτω βόλτα. Να πάει στον Μαρινάκη, λοιπόν. Δεν έχει άλλη επιλογή. Με τον Σαμαρά θα διεκδικήσει τα λιγώτερα.

Χρόνια λένε ότι ο Μαρινάκης είναι μπροστινός στο μητσοτακέικο. Παραμύθια. Κι όταν ο Μαρινάκης, ο κουμπάρος της Ντόρας, μαζύ με τον επίσης εφοπλιστή Δαλακούρα είχαν αγοράσει, για μισή μέρα, για 12 ώρες μόνον, τον Ελεύθερο Τύπο, το σενάριο «επιβεβαιώθηκε». Επειδή πάντα ο Μητσοτάκης την έψαχνε στα μήντια.

Παρένθεση. Ο 96χρονος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης που είχε πρωτοβγεί βουλευτής ακριβώς πριν από 70 χρόνια, είχε τόση μανία με τον τύπο που ο ίδιος είχε γίνει ιδιοκτήτης εφημερίδας στην Κρήτη. Κι όταν έσπασε ο συνεταιρισμός του με τον εκδότη Γιώργο Κουρή ήταν ο από πίσω του Άρη Βουδούρη όταν αυτός απέκτησε το 49% της Ελευθεροτυπίας. Στη συνέχεια ο μακαρίτης Βουδούρης, κάποτε συνεταίρος του Σωκράτη Κόκκαλη, έκανε την εφημερίδα Εγνατία πριν τον Ελεύθερο Τύπο. Τέλος παρενθέσεως.

Ο Μαρινάκης δεν έχει ανάγκη καμμία Ντόρα. Η Μπακογιάννη έχει ανάγκη τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού. Έτσι πάει. Να βάλει, λοιπόν, τον Μαρινάκη μπροστά για να ζητήσει ό, τι θέλει από τον Σαμαρά. Και δεν χρειάζεται να πηγαίνει σε καμμία μυστική συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

Διαβάστε ακόμα:

Η Γιάννα αντεπιτίθεται στην πολιτική