ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ

 

Θα ήταν τουλάχιστον γελοίο να κατέβαινε στο γήπεδο μία ομάδα με πέντε παίκτες, αντί με ένδεκα. Και χωρίς πάγκο. Τι πλάκα είναι αυτή, θα έλεγαν όλοι. Και οι έξι παίκτες που δεν βγήκαν από την καταπακτή να είναι στην εξέδρα και να ρίχνουν ροχάλες και κοκακόλες στον προπονητή. Η ξευτύλα.

Κι όμως, συντρόφισσες και σύντροφοι, αυτό συμβαίνει με την Δημάρ. Η ντροπή που ακόμα δεν έχει κατεβάσει ρολά. Που δεν το κλείνουν το μαγαζί, να γλυτώσουμε τα κερατιάτικα. Τους μισθούς τους βουλευτικούς και όλα τα άλλα εξτρά.

Για σιγά, ρε συντρόφισσες και σύντροφοι. Οι μαλάκες που σας ψήφισαν, σας έκαναν κόμμα. Εσείς δεν μπορείτε, και μαγκιά σας, να λειτουργήσετε σαν κόμμα. Εκλεγήκατε 20, μείνατε οι μισοί, δεν έχετε σταματήσει να πλακώνεστε, μαγκιά, δεν λέω, όμως γιατί δεν το κλείνετε το ρημάδι το μαγαζί.

Απίστευτο. Ο Γρηγόρης Ψαριανός είναι βουλευτής της Δημάρ και παίζει δική του ινδιάνικη μουσική. Κι όταν τον διαγράφουν λέει. Έτσι αποφάσισε ο Ιούλιος Καίσαρ Κουβέλης. Με τι ασχολούμεθα, ρε. Η άλλη, που δεν είναι όνομα για τη μαρκίζα, όπως ο Ψαριανός, λέει τα δικά της και την έκανε επίσης λος πούλος. Και πριν απ' αυτούς έχουν φύγει άλλοι, για να μη φύγουν τελευταίοι.

Κι όμως συνεχίζουν να το παίζουν και να πληρώνονται από το Δημόσιο σα να είναι κόμμα. Και στα δικά σας.

Διαβάστε ακόμα:

Τα λεφτά τα έφαγε ο Κασιδιάρης