ΠΟΥΣΤΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ «ΑΔΕΡΦΟΜΑΝΕΣ»

 

Για να κάνουμε ταμείο. Την Ελλάδα την πήδηξαν τα παιδιά της. Οι δικοί της. Το παραμύθι της ξενοκρατίας δεν παίζει. Οι Τούρκοι φταίνε μέχρι το 1821. Οι Άγγλοι μέχρι το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι Αμερικάνοι μέχρι και τη χούντα. Και σήμερα ένοχοι είναι οι Ευρωπαίοι, Μέρκελ και σια. Η αλήθεια είναι ότι αντί της πατριδοφιλίας έπεσε αιμομειξία. Βαρβάτη. Και εν ψυχρώ.
Έλληνες έβγαλαν στο κλαρί την Ελλάδα. Αν δεν υπάρχουν τα άντερα και σε τούτες τις μέρες να πεις την αλήθεια, που είναι η ύστατη άμυνά σου, τότε δεν σε σώζουν ούτε τα ατσαλένια σώβρακα με παραπλανητικές κωλοτρυπίδες.

Έλληνες, πολιτικοί και πολίτες, Έλληνες πρωθυπουργοί και Έλληνες ψηφοφόροι την πήγαν τη δουλειά στο… όπως πέσουμε. Σπρωχνόμαστε και ό,τι προλάβει να αρπάξει ο κώλος μας. Συνειδητά. Επειδή έτσι την έχουμε δει μια ζωή στην πολύκλαυστη Ελλάδα. Και ποτέ δεν αφήνουμε στην άκρη τα κωλομπαρίστικα. Ομιλούμεν για ανεπανάληπτη πούστικη συνωμοσία κομμάτων και λαού.

Οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές του οργίου ουδεμία ευθύνη αναγνωρίζουν για το ξέσκισμα. Την παγκόσμια ξευτύλα της χώρας. Οι ίδιοι, και οι μεν και οι δε,  και οι μενδε, όλοι τους, θέλουν την Ελλάδα αβάτευτη, αχάλαστη, άτρυπη, απούτσωτη, αταύρωτη. Ξηγιούνται έτσι, σα να είναι εκτός παιχνιδιού, εκτός πολιτικής. Και το ρίχνουν σε κόντρες αφηρημένη τέχνη. Στο όνομα της σωτηρίας.

Φοβερά πράγματα. Πούστεψαν την Ελλάδα, την καταξέσκισαν, και στο παίζουν «αδερφομάνες». Έτσι αποκαλούν τους προστάτες και Α΄ Βοηθειών των ομοφυλοφίλων. Δεν ξανάγινε. Να κλαις για την αγριοτσαπέλα που εσύ την έσπρωξες στο καλντερίμι, και την έκανες σκέτη Λουλού και Τζιγκολελέτα. Ποιοι υπέγραψαν να πάρουμε τα δάνεια; Ξανά μανά δάνεια.
Ο Παπανδρέου ήθελε να σώσει την Ελλάδα. Από το κακό που δεν προκάλεσε ο ίδιος, ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε ο πατέρας του, ούτε οι Παπουτσήδες, οι Καστανίδηδες, οι Ρέππες, όλοι αυτοί που κατακυριάρχησαν  στην πολιτική ζωή του τόπου από το 1974, είτε ως κυβέρνηση έχοντας το μαχαίρι, είτε ως αντιπολίτευση το τσεκούρι, πίσω και σας φάγαμε.

Φθάσαμε στην ώρα για τη χαριστική βολή. Για το τέλος. Κι ακόμα η αλήθεια δεν λέγεται. Όλοι οι πρωθυπουργοί το ξέρανε στον καιρό τους. Και με μόνο άλλοθι ότι ο κόσμος δεν αντέχει την αλήθεια, απέφευγαν κάθε προειδοποίηση γι’ αυτό που έρχεται. Και ο καθένας έδινε και μια σπρωξιά να κυλήσει η Ελλάδα προς τον γκρεμό. Παιδιά! Της Ελλάδος παιδιά. Παιδιά, βουρ στον πατσά! Έτσι έγινε.